Man Utd U18 - Liverpool U18 1-2

Liverpool U18 tok en svært fortjent seier borte mot Manchester United på Carrington i ettermiddag. Jack Dunn scoret både i første og siste spilleminutt!

Det er sterk vind på Manchester Uniteds treningsanlegg Carrington, noe som utvilsomt vil sette sitt preg på kampen.

Manchester Uniteds lag: Liam Jacob, Donald Love, Charni Ekangamene, Tyler Blackett, Luke McCullough, Jack Rudge (Patrick McNair 90), Mats Dæhli, James Weir, Sam Byrne, Adnan Januzaj, Gyliano van Velzen.
Reserver: Matthew Wilkinson, Joe Coll, Declan Dalley, Kenji Gorre.

Liverpools lag: Tyrell Belford, Ryan McLaughlin (Lewis Hatch 56), Brad Smith, Joe Rafferty, Matty Regan, Peter Aylmer, Kristoffer Peterson, Jack Dunn, Adam Morgan, Marc Pelosi, Jordan Lussey (Nathan Quirk 80).
Reserver: Connor Wearing, Michael Wilson, David Moli.

1.omgang:
1.min: Liverpool spiller i sin helsorte bortedrakter i dag. Tidligere Liverpool-keeper Liam Jacob står i mål for vertene.

1.min: 0-1 DUNN. Adam Morgan slår en stikker til Jack Dunn. Han tar seg inn i feltet, og setter ballen kontant lavt nede i langhjørnet. Kjempestart for gjestene, som scorer på sitt første angrep etter bare 30 sekunder!

4.min: Litt panikk i gjestenes forsvar etter en Man Utd-corner, men man får til slutt ryddet unna.

5.min: Liverpool svært nær å øke ledelsen, etter at nytt Morgan-fremspill til Dunn. Han legger ut til Pelosi, men hjemmelagets keeper redder skuddet fra 7-8 meters hold. Kristoffer Peterson er svært nær ved å sette returen i mål.

11.min: 1-1 BYRNE. Flott angrep av vertene ender med at Ekangamene kommer til dødlinja og legger inn foran mål. Spissen Byrne kan enkelt sette ballen i nettmaskene fra kloss hold.

20.min: Jack Dunn prøver å sette et frispark fra sidelinja rett i mål i den sterke vinden. Liam Jacob slår ballen i tverrliggeren og ut. Utrolig nok får hjemmelaget utspark!

23.min: Mats Dæhli slår et farlig innlegg fra høyre, men Uniteds angripere når ikke ballen.

24.min: Ryan McLaughlin ligger nede med sterke smerter i venstre kne, etter at han selv satte inn en takling på Van Velzen.

26.min: McLaughlin kommer inn på banen igjen.

27.min: Corner for vertene. Belford må ha to forsøk før han fanger ballen.

28.min: Peterson med et håpløst skuddforsøk, når Liverpool kontrer og han heller burde ha spilt Jack Dunn.

30.min. Kjempesjanse til Liverpool etter godt forarbeid av Jack Dunn. Adam Morgan får et skudd reddet på streken, når spissen burde ha scoret fra kloss hold.

32.min: Brad Smith klarerer en United-corner.

37.min: Marc Pelosi med et fantastisk langskudd, men Jacob er med på notene og fister ballen til corner når lærkula har retning krysset.

38.min: Morgan snur på en femøring inne i feltet, og setter ballen like utenfor via et United-bein. Ny stor sjanse for gjestene.

42.min: Nydelig forarbeid og innlegg av Brad Smith ute til venstre, før Adam Morgan header like utenfor. Ny kjempesjanse til gjestene!

44.min: Jack Dunn forsøker å dra nytte av medvinden, og skyter på et frispark fra svært langt hold. Skuddet går dog utenfor.

45+1.min: Pelosi i fint driv avslutter fra 16-meters hold like utenfor. Flott spill av amerikaneren"

Liverpool fikk en knallåpning på Carrington, når Jack Dunn satte ballen kontant i mål etter bare et halvt minutts spill. Utsøkt forarbeid av Adam Morgan. De helsorte hadde også en kjempesjanse til i åpningsminutter som de dominerte. Etter hvert kjempet imidlertid vertene seg inn i kampen, og utlignet på et flott angrep etter 11 minutters spill. I banespill har det vært relativt jevnt, men gjestene har skapt de klart største sjansene og burde ha ledet. Jack Dunn og den nye amerikaneren Marc Pelosi har vært svært positive. Sistnevnte er uheldig som ikke har kommet på scoringslista. Dessverre har ikke Liverpool klart å komme foran i scoringsprotokollen i den omgangen de har spilt i sterk medvind. Det kan bli verre i annen omgang, når de vil få sterk motvind.

46.min: Annen omgang er i gang etter en kortere pause enn normalt på grunn av den kalde vinden.

47.min: Kjempemessig forarbeid av Pelosi, som får lagt inn fra venstre. Morgan meget misfornøyd med seg selv som ikke klarer å score på det gode innlegget.

49.min: Pelosi drar seg fint inn i feltet, men skyter rett i et United-bein når han heller burde ha plassert ballen i langhjørnet. Corner til gjestene, som United får ryddet unna.

50.min: Igjen godt spill av Liverpool, men Jacob redder avslutningen fra skrått hold.

52.min: Vertene på sin første visitt i angrep i 2.omgang. Van Velzen skaffer dem et hjørnespark, som Belford bokser unna.

55.min: Rudge skyter fra langt hold. Barnemat for Belford.

55.min: McLaughlin sliter igjen, etter smellen han pådro seg i første omgang.

56.min: McLaughlin må gi seg. Lewis Hatch kommer inn på høyrebacken.

59.min: Godt Liverpool-angrep der Peterson legger ut til Lussey på 16-meters hold. Midtbanespillerens skudd går imidlertid i et United-bein og triller inn til keeper.

59.min: Hjemmelaget på et sjeldent angrep. Mats Dæhli vender opp inne i feltet, og skyter like utenfor lengste hjørne.

60.min: Midtstopper Rafferty er på alerten, og klarerer kontant til corner når Byrne får ballen inne i feltet.

62.min: Enorm sjanse til Man Utd. Dæhli får stå helt umarkert på fem meters hold, men setter ballen ukonsentrert over mål. Der var Liverpool heldige!

63.min: Vertene har kommet inn i kampen igjen nå, og vinner en corner.

63.min: Fantastisk Liverpool-kontring, der Lussey spiller fri venstreback Brad Smith. Han løper alene mot keeper, men setter ned farten og spiller uegoistisk til Adam Morgan når han heller burde ha gått rett på mål og avsluttet. Morgan skyter utenfor, når Jacob kommer mot ham.

64.min: Vertene får et svært billig frisparklike 17 meter fra mål! En god mulighet i medvinden!

65.min: Dommeren gir frispark til Liverpool for en dytt inne i muren.

69.min: Liverpool sløser bort en ny god mulighet, ved å være litt upresise i pasningsspillet.

71.min: Fantastisk dobbeltredning av Belford. Først på et skudd fra Dæhlie som skifter retning i en annen spiller, og så en minst like god redning når United fyrer løs på returen.

72.min: Ny brukbar Liverpool-mulighet, men det blir for trangt inne i feltet.

72.min: Jacob gjør en meget god redning når Peterson avslutter fra kloss hold på et innlegg fra venstre. Hadde svensken fått rent treff på ballen, ville Liverpool vært i føringen igjen.

76.min: Ny fantastisk redning av United-keeper Jacob, når Pelosi legger ballen på tvers i feltet, og en umarkert Jack Dunn får en kjempesjanse til å gi gjestene føringen!

78.min: Belford tabber seg nesten ut, når han glipper et frispark fra langt hold. Men han får fistet ballen bort fra streken igjen. Corner til vertene, som Liverpool får ryddet unna.

79.min: Regan må gi et nytt hjørnespark. Corneren går gjennom hele feltet, uten at flere United-spillere i god posisjon makter å få en fot på ballen.

80.min: Nathan Quirk kommer inn for Jordan Lussey.

81.min: Vertene får to cornere i rask rekkefølge. Belford får bokset unna på den siste.

82.min: God Liverpool-kontring, men Blackett er sterkere enn Morgan i duellen like utenfor 16-meteren.

83.min: Rudge skyter via et Liverpool-bein til corner.

84.min: Peterson skaffer Liverpool et frispark helt nede ved hjørneflagget. Pelosi får ikke rent treff når han skal avslutte fra kloss hold, og Jacob redder.

85.min: Rafferty får taklet unna et farlig United-angrep.

87.min: Dunn med et soloforsøk, men skyter utenfor etter å ha tatt seg inn i feltet.

89.min: Farlig når Van Velzen kommer seg inn i Liverpool-feltet, men angrepet avsluttes utenfor av Dæhli.

90+1.min: Brad Smith på et flott raid, men avslutningen går i et United-bein.

90+2.min: 1-2 DUNN. Amerikaneren Pelosi slår en fantastisk pasning til innbytter Quirk. Han spiller til Dunn, som ikke gjør noen feil alene med keeper!

90+4.min: En United-spiller leies av banen med skade. McNair kommer inn for Rudge.

Liverpool U18 tok en svært fortjent seier borte mot Manchester United på Carrington i ettermiddag. Jack Dunn scoret både i første og siste spilleminutt! Dunn, som hadde vært en av Liverpools aller beste spillere i første omgang, var fullstendig anonym i store deler av de siste 45 minuttene, men ble altså tomålsscorer og matchvinner. Det ble en svært åpen og underholdende kamp i vinden på Carrington, der begge lag sløste stort med sjansene. Aller mest sløste Liverpool, som burde ha avgjort denne kampen til sin fordel langt tidligere. Men når karer som Adam Morgan og Kristoffer Peterson hadde en svært dårlig dag på jobben, slet de helsorte med å omsette sjanser i tellende resultat. Mest positiv på Liverpools lag av den nye amerikaneren Marc Pelosi, som spilte en strålende kamp.