Marsh forventer respons

U18-trener Mike Marsh likte ikke at hans lag røk ut av FA Youth Cup for Swansea. Nå håper han spillerne slår tilbake i lørdagens ligakamp hjemme mot West Bromwich.

- Det var veldig frustrerende og skuffende å ryke ut av juniorcupen. Vi hadde store forventninger og ønsket å gjøre det bra i turneringen. Men vi kan ikke dvele ved dette. Responsen fra guttene har vært bra på trening, noe jeg visste den ville være, sier Marsh til Liverpool Echo.

- I fotball vil du få tilbakeslag. I en klubb som Liverpool er du alltid under lupen. Du må bare ta deg sammen og børste av deg støvet, fortsetter han.

Den første anledningen til å gjøre det blir altså mot West Bromwich på akademiet i Kirkby på lørdag.

- Analyserer man situasjonen, ser man at vi har tapt fire av 16 kamper. Vi gjør det veldig bra, og spiller tidvis fin fotball. Jeg tror også vi vil bli enda bedre etter nyttår.

- Vi har et veldig ungt lag, med flere førsteårsspillere i troppen. Det er fint å tenke på at på denne tiden neste år vil vi ha et strålende lag. Men de gjør det bra denne sesongen også.

- Generelt sett har vårt spill vært bra. Resultatmessig har vi fremstått som bedre på bortebane enn på hjemmebane av en eller annen grunn. Men prestasjonsmessig har det ikke vært mye forskjell.

- Vi har forhåpentligvis lært en lekse eller to av Swansea-kampen, og alt ser lovende ut med tanke på fremtiden.

Marsh trekker frem Lewis Hatch, som er et eksempel på en veldig allsidig spiller i U18-troppen.

- Lewis er en kar som kan spille hvor som helst. Han er en god fotballspiller, som vet hvordan man skal omstille seg til nye posisjoner. På lang sikt tror jeg han vil bli flyttet tilbake til en rolle på den sentrale midtbanen. Han vil gjøre det bra der.