Marsh håper å forbedre hjemmestatistikken

U18-trener Mike Marsh ønsker at hans spillere begynner reprodusere borteformen på hjemmebane. På lørdag venter Stoke City på The Academy i Kirkby.

Liverpool U18 har vunnet seks og spilt to uavgjorte på fremmed gress denne sesongen. Hjemme i Kirkby har Mike Marsh’ mannskap kun vunnet en av seks kamper.
- Det har heller vært resultatene enn prestasjonene som har vært annerledes. Vi spiller ikke på annen måte på bortebane. Vi har bare ikke tatt vare på sjansene hjemme, sier Mike Marsh til Liverpool Echo.

- Etter hjemmetapet mot Bolton har spillerne slått utmerket tilbake. Vi har beseiret Man City, som ligger i toppen, og deretter beseiret vi United i en kamp som var enda vanskeligere.

- Å ta seks poeng fra to borteturer til Manchester er meget tilfredsstillende. Nå ønsker vi å få seirer ut av hjemmeopptredenene så fort som mulig.

Jack Dunn scoret begge Liverpools mål i 2-1-seieren mot Manchester United forrige fredag.
- Jack har mye å lære om visse aspekter av spillet, men han er en god spiller. Han gir oss noe fremover som andre ikke kan tilføre.

- Jeg var skuffet i pausen fordi vi burde ha ledet. I andre omgang var forholdene på deres side, og det gjorde det til en enda jevnere kamp. Men våre spillere sto på og vi hadde mange sjanser før vi scoret vinnermålet.

Liverpool møter Stoke på The Academy i Kirkby lørdag klokken 12.00 skandinavisk tid. Oppgjøret vises direkte på LFC TV. Sendingen starter en halvtime tidligere.