Marveaux påstår han besto legesjekken

Sylvain Marveaux påstår igjen at han besto legesjekken på Melwood, men at det var da en avtale som allerede var fastsatt skulle diskuteres at han ombestemte seg og gikk til Newcastle.

Fra journalister velinformert om Liverpool FC har det blitt hevdet at Sylvain Marveaux ikke besto den medisinske testen på Anfield. Like etter at den nyheten var ute, meldte Newcastle at franskmannen hadde signert en femårskontrakt på St. James' Park. Spilleren selv har hevdet han besto, og repeterer det i dag til France Football.

- Det er sant at jeg var veldig nære å gå til Liverpool. Folk visste at jeg var Bosman-spiller og at jeg ikke ønsket å forlenge hos Rennes. I januar var Newcastle den første klubben som var i kontakt med meg, og så kom Liverpool og jeg valgte dem.

- Men jeg sa aldri at en avtale med Liverpool var spikret. Så, på forrige torsdag og fredag, så skjedde det noen forandringer og jeg tok avgjørelsen om å signere for Newcastle. Den medisinske testen hos Liverpool gikk fint. Jeg er spilleklar og i perfekt fysisk tilstand. Ting som allerede var avtalt måtte bli forhandlet om på ny. Så jeg ombestemte meg og signerte for Newcastle som aldri ga opp. Det var aldri noe andrevalg, sier spilleren i dag.