McLaughlin imponerer Dalglish

Frank McParland synes nyervervelsen Ryan McLaughlin er en av de beste nord-irske talentene på flere år. Dalglish og Comolli er svært imponert over 16-åringen. Jobbet hardt for å få spilleren.

Director of Academy and Player Development Frank McParland er full av beundring for 16-årige Ryan McLaughlin. Forsvarsspilleren skrev nylig under en treårskontrakt med Liverpool. Eleven ved St Mary’s CBGC viste Liverpool hvorfor han er så høyt ansett da han spilte for skolelaget i 4-3-seieren over Boys Model i finalen av Maxol Scholls Cup i mars. Der nettet han på straffespark, inkludert vinnermålet under press sent i kampen. McLaughlin har allerede vært i aksjon for Liverpool U16.
- Vi har fulgt Ryan de seneste to årene. Mange klubber var interessert i ham. Jeg vil si at alle toppklubbene i Premier League ønsket seg ham. Vi jobbet hardt for å få ham, uttaler McParland til Belfast Telegraph.

- Vi har passet på ham. Når han kommer over i juli, vil han være godt i det, noe hans foreldre er meget fornøyd med.

- Han er en god spiller. Vi er veldig opprømt over at han kommer til oss. Han vil definitivt lære fort fordi han er en intelligent ung gutt.

- Han har spilt for landslag over sin aldersgruppe med Nord-Irland. Når han har vært over her for trening og kamper på The Academy, har han gjort det svært godt.

Både Kenny Dalglish og Damien Comolli er imponert over 16-åringen.
- Manageren og Damien har begge sett ham spille. De er meget imponert over nivået han har nådd så langt. Vi ser virkelig frem til å se ham utvikle seg. Når han kommer til oss på heltid og spiller og trener her hver dag, vil han utvikle seg enda fortere.

- Han kommer over i juli etter at skolearbeidet er over, noe som er viktig. Hans foreldre er ivrig etter at han skal fullføre skolen.

- Straks han er over hos oss, føler vi at han kan gå raskt i gradene. Vi tror vi har en av de beste unge spillerne som har kommet fra Nord-Irland de seneste årene.