McMahon godt fornøyd med Cole

Manager John McMahon lot seg imponere av Joe Cole, da London-gutten spilte første omgang for Liverpools reservelag i gårsdagens 1-0 triumf over Manchester City.

- Det er perfekt når du får den entusiasmen, gnisten og lidenskapen som Joe viste. Han var fantastisk, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Han viste hvilken flott gutt og fotballspiller han er, og jeg kan bare applaudere ham. Han inspirerte våre unge gutter, legger han til.

- Joe forsøkte hele tiden å gjøre de riktige tingene. Han jobbet hardt, og tok defensivt ansvar ved å nekte motspillere rom. Han var hele tiden en trussel når han hadde ballen, og man kunne se hans kvaliteter og problemene han skapte for motstanderen. Vi er veldig godt fornøyd med Joes spill, og han kan være fornøyd selv også.

- Jeg syntes vi kom litt tregt igang i denne kampen, men vi fant rytmen etterhvert og spilte til tider fantastisk fotball. Jeg tror Joe ble imponert over det de unge guttene presterte.

Danny Wilson spilte i likhet med Cole en omgang, og bemerket seg også med solid spill.

- Danny spilte meget bra. Han var komfortabel når han hadde ballen, og organiserte forsvaret bra. Som med Joe, er det også en fornøyelse å ha Danny i denne gruppen, sier McMahon.

Argentinske Gerardo Bruna gjorde kampens eneste mål, etter et flott angrep.

- Roen som Gerardo demonstrerte var fantastisk. Alle trodde han skulle slå et innlegg, og jeg tror han fintet ut fansen bak mål også før han satte ballen i nettet!

Daniel Pacheco spilte igjen en god kamp, noe også McMahon la merke til.

- Det er flott for guttene å se at Kenny Dalglish, Sammy Lee og Steve Clarke er tilstede og ser kampene deres. De vil vurdere spillere hele tiden, og dette er noe vi poengterer for dem hver eneste dag. Vi forteller spillerne at de må gi alt hver eneste gang de spiller for Liverpool.