McParland berømmer trenerduo

Frank McParland mener Pep Segura og Steve Cooper har gjort en flott jobb med reservelaget etter John McMahons avgang. Liverpool på riktig vei med spillerutviklingen.

Pep Segura og Steve Cooper har ledet reservelaget på midlertidig basis etter John McMahons avgang i mars. Akademidirektør Frank McParland er fornøyd med hvordan duoen har håndtert situasjonen.
- Pep Segura og Steve Cooper har selvsagt jobbet med akademiprogrammet de seneste to årene, og vi har bygget det opp fra grunnen. Reservene har nå samme type treninger som U18, forklarer Frank McParland til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet at begge har trivdes med det. Det har ikke vært lett for dem fordi både U18 og reservelaget har slitt de seneste ukene ettersom vi har hatt så mange på landslagsoppdrag.

- Det har også vært spillere involvert med førstelaget på grunn av skader, så det har ikke vært lett å stille med et slagkraftig lag.

- Det har måttet bli litt balansegang, men jeg synes at vi alle beveger oss i riktig retning når det gjelder spillerutvikling. Det de har lært de seneste månedene vil være nyttig foran starten av neste sesong.