Meireles er skadet

Mange har spekulert i om det er på grunn av den usikre fremtiden til Raul Meireles at portugiseren ikke er med til Oslo, men Kenny Dalglish sier det er på grunn av en skade.

Raul Meireles har blitt heftig linket bort fra Liverpool denne sommeren, etter at han skal ha hatt et ønske om en forbedret kontrakt, samtidig som at Liverpool har hentet inn to nye spillere i hans beste posisjon. Derfor var det mange som trodde det var en sammenheng med det og at han ikke var med i troppen til treningskampene mot hverken Galatasaray eller Vålerenga. Grunnen til det er en smell i foten.

- Det er flott å ha Pepe, Glen og Daniel tilbake, men det er fremdeles et par skader. Raul har problemer etter en smell i foten, i tillegg til Steven og Martin, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det er mange gutter som vil spille lenger i kveld enn de 45 minuttene de tidligere har spilt. Vi er fornøyd med hvordan vi ligger an fysisk.

- Vi ser etter flere ting i denne kampen. Du håper på forbedring fysisk, forbedring i skarphet, og i allefall forbedring i pasningsspillet. Resultatet er alltid fint å ha med seg, men det gir ikke alltid svaret på hva som skjer. Forskjellige lag i forskjellige land er på ulike nivå fysisk. Vålerenga er midt i sin sesong, og du forventer at de er fysisk bra.

- Vi forventer at våre spillere vil være skarpere enn de har vært, fordi det er en ny kamp i pre-season. De trener hardt, og ser bra ut, men den eneste måten en får skarpheten er på banen.