Meireles håper på forbedret kontrakt

Raul Meireles håper Liverpool vil gi ham en ny, forbedret kontrakt i henhold til muntlig avtale med de forrige eierne. Sportsterapeut Ivan Ortega ønsket av Fernando Torres i Chelsea.

Ifølge Andy Hunter i The Guardian vil Raul Meireles be Liverpool en forbedret kontrakt i sommer. Portugiseren signerte en fireårsavtale da han kom fra Porto for ni måneder siden. På den tiden hersket det usikkerhet rundt eierskapet i Liverpool FC. De forrige eierne, Tom Hicks og George Gillett, inngikk en uformell avtale om å gjennomgå betingelsene i kontrakten dersom midtbanespillerens første sesong i engelsk fotball var vellykket.

Meireles har vært fast i startelleveren både under Kenny Dalglish og Roy Hodgson, og han scoret fem mål på seks kamper kort tid etter managerbyttet. Spilleren mister sannsynligvis ligaavslutningen mot Aston Villa grunnet en hamstringskade.

Store deler av Liverpools ledelse har blitt skiftet ut siden det forrige regime. Likevel forventer Meireles’ agent, José Caldiera, at Fenway Sports Group overholder avtalen inngått med de forrige eierne. Spilleren er svært lysten å forlenge sitt opphold på Merseyside.
- Hvis jeg hadde muligheten, ville jeg ha signert ny kontrakt i dag. For 10, 20 år, det er sikkert, uttalte Meireles nylig.

Tidligere Liverpool-spiss Fernando Torres ønsker at Liverpools sportsterapeut Ivan Ortega blir gjenforent med ham i Chelsea. Ortega kom til Liverpool fra Celta Vigo i 2009, og han jobbet tett med en skadeplaget Torres i tiden på Anfield. Spissen skal ha bedt Chelsea om å tilby Ortega en stilling i London-klubben slik at han kan finne tilbake til formen som har vært fraværende siden £50M-overgangen til Chelsea i januar.