Meireles møter landsmenn

Raul Meireles møter gamle kjente i form av Braga i Europa League, inkludert midtbanespilleren Custodio. Oppsett klart for 1/8 finalene, hvor det er med tre lag fra Russland, Nederland og Portugal.

- Jeg synes vi viste hvor gode vi virkelig er og nå må vi bare opprettholde samme innstilling og kvalitet i vår neste kamp, uttalte Custodio hos Braga til uefa.com. Portugiserne snudde 0-1 til 2-1 mot polske Lech Poznan, og møter nå Liverpool over to kamper. – Lech var polske mestere og det sier mye om deres styrke.

- Vi har tid til å forberede oss godt til kampen mot Liverpool, fortsetter midtbanespilleren Custodio. – Raul Meirels er en venn av meg som jeg spilte med i flere år på aldersbestemte landslag. Det er klart at jeg ønsker å slå ham, men det som er sikkert er at det ikke blir lett med den troppen som Liverpool har.

Av de 16 gjenværende lagene er de tre fra Russland, Nederland og Portugal. Liverpool og Manchester City fra England, samt ett hver fra Ukraina, Frankrike, Skottland, Tyskland og Spania.

SL Benfica (POR) v Paris Saint-Germain FC (FRA)
FC Dynamo Kyiv (UKR) v Manchester City FC (ENG)
FC Twente (NED) v FC Zenit St Petersburg (RUS)
PFC CSKA Moskva (RUS) v FC Porto (POR)
PSV Eindhoven (NED) v Rangers FC (SKO)
Bayer 04 Leverkusen (TYS) v Villarreal CF (SPA)
AFC Ajax (NED) v FC Spartak Moskva (RUS)
SC Braga (POR) v Liverpool FC (ENG)