Meireles syk - lyskeskade for Agger

Raul Meireles var syk, og kastet opp i pausen. Det var årsaken til at portugiseren måtte kaste inn håndkledet ni minutter ut i annen omgang mot Wigan. Daniel Agger spilte ikke grunnet en lyskeskade. Kenny Dalglish sier at skaden ikke er så veldig alvorlig.

Kenny Dalglish mente at Liverpool manglet litt sprut i dagens uavgjortkamp mot Wigan på Anfield. Raul Meireles sin flotte volleyscoring i første omgang ble utlignet av et offsidemål fra Steve Gohouri etter pause.

- Jeg syntes vi startet kampen bra nok, sa Dalglish på sin pressekonferanse etter matchen.

- Vi presset på og scoret et flott mål ved Raul igjen. Luis traff stolpen, men man kunne se på spillerne at de hadde spilt landskamper onsdag kveld. De manglet litt sprut. Hadde den vært der, ville den siste pasningen ha vært bedre. Jeg tror det var tre eller fire ganger i første omgang vi normalt ville ha spilt oss til store sjanser, men skarpheten manglet, noe som er forståelig, la han til.

- Vi er selvsagt skuffet over ikke å ha tatt tre poeng, noe vi med litt hell kanskje kunne ha gjort, selv om spillet ikke var like godt som det har vært i det siste.

- Jeg tror Wigan ville ha vært litt forarget dersom de hadde reist hjem uten poeng, men Luis traff treverket to ganger og deres mål var offside. Slike ting skjer.

- Vi må riste av oss dette poengtapet, og komme oss videre. Ingen stor skade er skjedd. Vi vil fortsette som før.

- Landskampene har tært på kreftene, og Daniel Agger var ikke skadefri, mens Raul kastet opp i pausen. Han måtte gå av banen like etterpå selvsagt. Steven spilte heller ikke.

- Vi hadde noen spillere ute, men de viktigste er de som er ute på banen.

Luis Suarez spilte fra start for første gang for Liverpool, og Dalglish var meget godt fornøyd med spissens bidrag.

- Det er ikke vanskelig å bli glad i ham, er det!? Han er veldig energisk og dyktig. Han elsker å score mål, og var uheldig som ikke gjorde det i dag. Under normale omstendigheter ville vi ha tatt ham av, for han har ikke spilt særlig mange kamper i det siste. Vi presset han kanskje litt for langt. Vi håpet at han skulle gi oss et mål.

Liverpool måtte starte kampen uten de skadede formspillerne Daniel Agger og Steven Gerrard, og mistet altså en annen formspiller i Raul Meireles tidlig i annen omgang.

- Agger har et adductor-problem. Han bør bli klar snart. Det er ikke så veldig ille. Vi snakker om dager, heller enn uker, både når det gjelder han og Steven. Vi har selvsagt en Europa League-kamp på torsdag. Vi får vente og se om de blir klare til den. Etter det har vi ikke kamp før påfølgende torsdag, så vi får se hvordan de er og ta det derfra.

Dalglish fikk ytterligere spørsmål om sykdommen til Meireles.

- Vel, det skyldes ikke maten på Melwood, spøkte manageren.

- Det er bare magesjau. Det er noe som går, og han har vært uheldig og fått det. Det er kun snakk om omgangssjuke. Han følte seg ikke bra i første omgang, og kastet opp i pausen. Han forsøkte å fortsette, men jeg tror ikke det ville ha vært fair å kreve det av han.

Portugiseren gjorde sitt femte mål på seks kamper, og Dalglish var raus med rosen til sin nummer 4.

- Han har vært strålende. Selvsagt er scoringene hans en stor bonus for øyeblikket. Jeg vet ikke om han overstrengte seg etter å ha spilt for Porutgal, eller om det er omgangssjuke. Han kastet i alle fall opp i pausen. Han gjorde et flott mål i første omgang, og er et scoringsvåpen for oss.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken