Mendy og Flanagan med til Braga

De unge forsvarsspillerne Emmanuel Mendy og John Flanagan trener med førstelaget med tanke på bortekampen mot Braga i Europa League. Mendy har blitt tildelt trøye nummer 44, og begge vil være med på flyet til Portugal.

Liverpools reservelag gikk på et pinlig nederlag for Blackpool i sin forrige kamp. Nå ønsker de å slå tilbake når de møter West Bromwich på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Men det blir altså uten Mendy og Flanagan.

Dagens reservelagskamp blir vist live på LFCTV og LFC Online for de som har e-season ticket på liverpoolfc.tv. Avspark er klokken 14.00, mens sendingen starter klokken 13.30. Vi følger også kampen med fortløpende oppdateringer her på liverpool.no.

Trener John McMahon innrømmer at han var særdeles lite fornøyd med innsatsen til spillerne i 2-1 tapet mot Blackpool sist.

- Selve tapet var ikke det verste. Vårt spill i første omgang var svært skuffende. Det fantes ingen intensitet, ingen lidenskap eller entusiasme. Ingen liker å tape, men det var ikke tapet i seg selv som bekymret oss mest etter kampen, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det var heller måten vi tapte på. Vi kan ikke akseptere det. I annen omgang prøvde vi å rette på ting. Vi spilte mye tøffere og skapte noen sjanser. Vi burde ha fått med oss poeng fra kampen, legger han til.

- Nå håper jeg at spillerne vil reise kjerringa mot West Bromwich. Vi har diskutert kampen, og fokusert på de områdene vi må bli bedre på. Vi håper at guttene tar til seg dette, og leverer bedre spill. Det blir vanskelig, for West Bromwich er et godt fotballag. Vi har sett dem et par ganger denne sesongen. De er veldig raske, og kan spille god fotball. Det blir en skikkelig test for oss.

Skader og andre forpliktelser gjør at McMahon kommer til å mønstre et meget ungt lag i ettermiddag. Emmanuel Mendy og John Flanagan trener som nevnt med førstelagstroppen i forkant av deres reise til Braga, mens søndagens kamp i FA Youth Cup mot Manchester United også medfører at McMahon ikke kan benytte seg av noen av U18-spillerne.

- Vi vil mønstre et meget ungt lag igjen. Det blir noe lignende som laget som spilte mot Blackpool i forrige uke. Mange av våre unge spillere forbereder seg på juniorkampen på søndag, da det er en stor kamp for dem. Vi får klare oss med det vi har.

- Mendy har akkurat fått trøyenummer med førstelaget, så vi vil savne ham i dag. Både han og John Flanagan trener nå med førstelaget. Det er egentlig fantastisk. Vårt mål er å få folk gjennom til førstelaget. Det vil utvilsomt være et stort løft for både Mendy og Flanno igjen. De vil trene med førstelaget i dag, og så reise til Braga.

McMahon kan imidlertid dra nytte av rutinen til karer som Daniel Pacheco og Brad Jones i dagens reservelagskamp. McMahon vil også igjen benytte Andre Wisdom i midtforsvaret.

- Martin Hansen er skadet. Han pådro seg en strekk i baksiden av låret foran kampen mot Blackpool, og vi skjønte ikke omfanget av skaden før etter kampen. Han har blitt undersøkt av den medisinske staben, og vil ikke spille. Brad Jones kommer inn.

- Andre Wisdom vil også spille. Vi utelot ham fra forrige ukes kamp, slik at han skulle få litt ro etter å ha kommet tilbake fra en alvorlig kneskade. Tanken har hele tiden vært at han skulle spille mot West Bromwich, og han vil også være tilgjengelig for juniorlaget på søndag.

- Vi har også Dani Pacheco med i troppen. Han vil spille en omgang.

- Når det gjelder Jack Robinson, så går restitusjonen etter skaden sent. Han blir ikke involvert i denne kampen, og heller ikke på søndag. Det vil trolig gå 2-3 uker til før han er tilbake.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.