Minnegudstjenesten størst for Borrell

Rodolfo Borrell ledet Liverpool U18 til en veldig god ligaplassering. Likevel er det Hillsborough Memorial Service som er hendelsen som spanjolen husker best fra sesongen som nylig ble avsluttet.

-Minnegudstjenesten på Anfield var sesongens største opplevelse formeg. Ingen tvil om det. Den var helt utrolig, takket væreLiverpool-supporterne. Å se The Kop full av supportere som visterespekt for de døde var meget sterkt og rørende. Heltekstraordinært, sier Borrell til Liverpoolfc.tv.

-Minnegudstjenesten bare styrket min tro på at vi har noen av verdensmest spesielle supportere. Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake.Jeg forventet ikke å bli så overveldet av følelser. Måten folksnakket om den tragiske hendelsen på, satte meg 22 år tilbake i tid.Det var en veldig trist og mørk dag for klubben. Jeg var ikke fulltklar over hva som skjedde, for jeg var en ung mann hjemme i Spania påden tiden, men minnegudstjenesten rørte meg virkelig.

- Jegklarer ikke å sette ord på akkurat hva jeg følte under og ettermarkeringen, men jeg vet jeg er priviligert som får være i denneklubben.

- Det har vært mange høydepunkter med U18-lagetdenne sesongen, men ingen av dem kom i nærheten av denne aprildagenpå Anfield.

Borrell ble nylig forfremmet tilreservelagstrener, som en belønning for sitt gode arbeid medU18-laget. Han er svært takknemlig overfor Kenny Dalglish for denforfremmelsen.

- Kenny er en legende. Jeg har gjentatt flereganger etter at jeg kom hit, hvor overveldet jeg er over mottakelsenjeg fikk av ham. Han er fortsatt den samme etter at han ble managerfor førstelaget. Det er en av tingene som er speiselt med ham. Folkforandrer seg ofte og distanserer seg mer fra deg når de får størreoppgaver, men slik er ikke Kenny. Han er den samme, og jeg kan ikketakke ham nok for den positive påvirkningen han har hatt på megetter at jeg flyttet hit.

- Vi opplever nå atførstelagsmanageren kjenner alle navnene på spillerne og staben fraU18 og helt opp til karer som Steven Gerrard og Luis Suarez. Det erganske unikt i moderne fotball, og det betyr alt for oss. Jeg trorLiverpool vil dra stor nytte av dette i fremtiden.

- Men deter ikke bare Kenny som har gitt oss en følelse av at alle i klubbentrekker i samme retning. Steve Clarke og Sammy Lee er også tungtinvolvert. De kommer stadig vekk til akademiet og ser kamper ogtreningsøkter. Dette har hatt mye å si for oss helt siden startenav sesongen, og er veldig positivt. Jeg ser frem til å jobbe mersammen med dem i min nye rolle neste sesong.