Mirror: - Fireårskontrakt for Enrique

Jose Enrique forventes å sluttføre overgangen til Liverpool i morgen. Mirror antyder at venstrebacken kommer til å skrive under på en fireårskontrakt. Liverpool var hele tiden hans førstevalg.

Jose Enrique har ventet hele sommeren på å slutte seg til Liverpool og avslo et nytt kontraktstilbud fra Newcastle. Han mente nordøst-klubben manglet ambisjoner, og ble bøtelagt for å uttrykke sin frustrasjon på Twitter.
- Jeg har avslått gode tilbud fra andre ligaer for å bli værende i England. Fotballstilen passer meg perfekt og jeg ønsker å forbedre meg som spiller, uttaler Jose Enrique til Daily Mirror.

- Jeg ønsket hele tiden å gå til Liverpool. De var alltid mitt førstevalg. En av mine ambisjoner er å spille regelmessig for Spania, og det er mer realistisk å kjempe om en plass der når jeg er i Liverpool istedenfor i Newcastle.

David Maddock i Daily Mirror hevder Enrique kommer til å tjene £65000 i uken på Merseyside. Overgangen vil nok komme for sent til at han får sin Liverpool-debut mot Sunderland lørdag.