Mirror: Nærmere stadionsponsor

Liverpools søken etter en samarbeidspartner som vil kjøpe navnerettighetene til nytt stadion er nå nede i tre globale selskaper. Standard Chartered aktuell som stadionsponsor.

Det ser ut som Liverpool kan komme til å ta en endelig avgjørelse om stadionplanene i løpet av året. Et nytt anlegg med 70000 seter og et nytt design er det mest sannsynlige utfallet, skriver David Maddock i Daily Mirror. 

Fenway Sports Group ser på de finansielle konsekvensene ved de to alternative – utvide Anfield eller bygge et nytt stadion. Sistnevnte alternativ er kun aktuelt dersom klubben klarer å finne en navnerettighetspartner som er villig til å betale minst det Arsenal fikk i sin rekordavtale verdt £150M med Emirates.

Kommunen ga nylig en utvidet stadionfrist, og det har gitt Liverpools eiere en mer fornuftig forhandlingsperiode. Liverpools søken etter en en stadionsponsor skal nå være nede i tre globale selskaper, og troen er stor på Anfield at en avtale kan bli nådd med én av disse. Liverpools nåværende trøyesponsor, Standard Chartered, sies å være ett av selskapene.

Liverpool FC mener at byggearbeidet kan komme i gang allerede tidlig neste år dersom de finner en partner som imøtekommer deres verdsetting av navnerettighetene.

Kilde: Daily Mirror