MK Dons låner Amoo i en måned

David Amoo har gått på utlån til MK Dons. Låneavtalen gjelder frem til 23.februar.

Liverpool FC bekrefter i dag at David Amoo har sluttet seg til MK Dons på lån.

Den kraftfulle reservelagsvingen har skrevet under på en avtale med League One-klubben som gjelder frem til 23.februar 2011.

Amoo kom til Liverpool fra Millwall i 2007, og tilbrakte to år på akademiet før han ble forfremmet til reservelaget. Han har imponert for John McMahons lag, og skrev under en ny toårskontrakt med Liverpool i fjor.

Amoo har spilt en førstelagskamp for Liverpool, mot FK Rabotnicki fra Makedonia i europaligakvalifiseringen i juli.

Papirarbeidet i forbindelse med låneavtalen gikk i orden i formiddag, og 19-åringen kan komme til å debutere for MK Dons allerede i kveldens bortekamp mot Leyton Orient.

- Jeg er henrykt over at jeg har klart å hente David hit, og jeg er ekstremt takknemlig overfor Kenny Dalglish og Frank McParland i Liverpool som har hjulpet meg med å få dette i orden, uttaler MK Dons-manager Karl Robinson.

Robinson har selv en fortid som trener ved Liverpools akademi i Kirkby, og har fortsatt gode kontakter i Liverpool FC.

- David vil gi oss fart og eksplosivitet høyt oppe på banen, noe vi til tider har manglet denne sesongen. Vi har store sterke spillere, og nå ser vi etter spillere med rå fart til å komplementere disse.

- David er en veldig spennende tilvekst til vår tropp, og en spiller jeg vet våre fans vil sette pris på å se, avslutter Robinson.

Amoo har fått tildelt trøye nummer 8 i MK Dons.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.