Molde og Sporting i førersetet

I Liverpools gruppe i NextGen Series vant Molde 3-1 mot VfL Wolfsburg på Aker Stadion. Liverpool reiser til Molde i neste kamp i gruppespillet.

I gruppe 2 i NextGen Series er første spillerunde ferdig avviklet. I går tapte Liverpool 0-3 på Anfield mot Sporting Lisboa. I dag vant Molde 3-1 mot VfL Wolfsburg foran 1500 tilskuere på Aker Stadion. VfL Wolfsburg tok ledelsen i det 50. minutt ved Giovanni Millemaci. Andreas Hollingen utlignet for Molde utlignet syv minutter senere. Da kampuret viste 90 minutter sto det fortsatt 1-1, men da satte moldenserne inn sluttspurten og nettet to mål på overtid. Først ved Joakim Bjerkås og så fra straffemerket ved Zlatko Tripic. Neste motstander for Liverpool er Molde på Aker Stadion den 7. september.

Molde: Sivert Beinset - Marius Neergaard, Joakim Bjerkås, Ivar Furu, Ole Martin Rindarøy, Ruben Vågen (Espen Outzen, 75), Sean Cunningham, Andreas Hollingen - Zlatko Tripic, Simon Markeng (Magnus Stamnestrø, 53), Gando Ba Mamadou (Eirik Hestad, 84)

Wolfsburg:  Sauss - Winter, Sonnenberg, Eilbrecht, Hartherz - Kleihs (72. Sauer), Arnold, Chamorro, Millemaci (77. Güleryüz) - Park (65. Müller), Bildirici.