Molde U19 - Liverpool U19 0-4

Liverpool dominerte stort og etter 1-0 ledelse ved pause punktert de røde kampen tidlig i 2.omgang. Scoringer ved Silva (2), Coady str og Sterling.

Liverpool: Belford, McLaughlin, Sama (McGiveron 88), Wisdom, Smith; Sterling, Coady, Roddan, Silva (Adorjan 62); Suso (Morgan 82); NGoo
Res: Stephens, Hatch,

Molde: Beinset, Rindarøy, Furu, Bjerkås, Nergard, Hollingen, Cunningham, Lundemo, Gando Ba, Markeng, Tripic

2.min: Suso slår et frispark, men NGoo får ikke avsluttet skikkelig.

3.min: Hardt skudd fra Toni Silva, men keeper slår ballen ut til corner.

Liverpool har startet best i Molde.

5.min: Brad Smith gjør en merkelig manøver da han header et innkast fra Molde videre inn i eget felt, men Gando Ba avslutter dårlig da han får ballen i returrommet.

8.min: Roddan er alt for sent inn i en takling og er heldig som slipper gult kort. Det har tidligere vært at det skulle bli bortimot fullt på Aker Stadion, men bildene viser at det er nokså langt unna sannheten.

13.min: Brad Smith må ha behandling ved sidelinja etter å ha fått problemer med en skulder.

14.min: Sterling skyter fra sin venstrekant, via en motstander og keeper får såvidt slått til corner.

20.min: Smith spiller inn til Suso inne i feltet, spanjolen får ikke avsluttet og i neste trekk skyter Sterling nokså vilt utenfor.

20.min: Ryan McLaughlin får gult kort.

26.min: 0-1 TONI SILVA - Fin scoring da Suso spiller til Raheem Sterling, som slår presist inn fra venstrekanten. Toni Silva header kontant inn fra fem meter ved bortre stolpe.

27.min: Sterling skjærer inn fra venstre, ,men vår ikke glem på skuddet da han prøver å legge ballen i motsatt hjørne fra kanten av straffefeltet.

32.min: NGoo lurer sin  mann sentralt, men keeper redder med en beinparade da den store spissen er alene igjennom. Stor sjanse.

35.min: Stor feil av Sama gjør at Molde får en sjelden mulighet, men skuddet fra god posisjon sendes høyt over.

35.min: Silva kommer fri på høyrekanten, men Beinset i målet hos Molde gjør nok en god redning.

36.min: Molde er farlig frempå, men Belford redder fra Gando Ba som uansett blåses av for offside.

37.min: Sterling legger inn fra venstre igjen, Suso får under press headet tilbake, men NGoo kommer ikke til skikkelig avslutning.

40.min: Suso prøver å prikkskyte mot krysset fra 16 meter, men en liten halvmeter over.

42.min:  Et nydelig raid fra Silva tar ham helt til dødlinjen, men Molde får såvidt klarert innlegget mot NGoo i midten.

44.min: Bjerkås hos Molde med fortjent gult kort etter en stygg takling mot Suso.

Pauserapport: Liverpool har til dels dominert stort på Aker Stadion de første 45 minuttene og burde ha ledet med mer enn headingen fra Toni Silva. Molde har hatt store problemer ikke minst med vingene Silva og Raheem Sterling, samt playmakeren Suso i midten. Mot slutten av omgangen begynte også den storvokste spissen Michael NGoo og kommer mer med i kampen. Et par forsvarsfeil har sørget for farligheter i andre enden av banen, men med full konsentrasjon etter pause bør de røde dra dette greit i land.

2.omgang:

46.min: 0-2 TONI SILVA - Suso stikker til Toni Silva som sender ballen pent i hjørnet og dobler Liverpools ledelse.

48.min: Sama i dommerens bok.

50.min: Sjanser både for NGoo og Silva, og ikke minst var det nærme da et langt fremspill mot Michael NGoo skapte problemer for hjemmelagets forsvar.

56.min: 0-3 CONOR COADY STR - NGoo blir felt etter å ha løpet igjennom på et langt fremspill fra backen McLaughlin. Både NGoo og tomålscorer Silva vil gjerne ta sparket, men kaptein Conor Coady tar ballen og sender den nede ved venstre stolperot selv om keeper får en finger på den.

4795 tilskuere tilstede, et pent tall til tross for gratis inngang.

60.min: Et nytt herlig dribleraid fra Toni Silva, men treffer dårlig på avslutningen.

62.min: Toni Silva ut og Krisztian Adorjan inn for Liverpool. Iversen er kommet inn for Molde.

Kampen er avgjort, men likevel en overraskende avgjørelse å bytte ut tomålscorer og kandidat til banens beste Toni Silva.

Innbytter Adorjan har gitt inn i midten bak NGoo, mens Suso er flyttet ut på høyrekanten.

69.min: NGoo krangler seg inn i feltet i kjent stil, ballen havner hos Sterling, men keeper redder skuddet fra kort men skrått hold.

73.min: NGoo løper rett igjennom i midten, er uselvisk og spiller fram til Sterling, men keeper Beinset redder igjen. God redning, men Raheem burde ha scoret der.

74.min: Molde får en god skuddmulighet fra 16 meter, men Belford redder uten alt for store problemer.

75.min: Tripic hos Molde ligger nede etter at hjemmelaget har fått frispark på 18 meter.

77.min: Adorjan får gult for å ha løpt ut av muren for tidlig på frisparket.

78.min: Tripic ut og Vaagen inn for Molde.

79.min: Molde header like utenfor etter en corner, med Belford på skovtur. Det nærmest hjemmelaget har vært scoring.

81.min: 0-4 RAHEEM STERLING - Den hurtige venstrebacken Brad Smith kommer helt til dødlinja, slår 45 grader ut og Sterling avslutter kontrollert med en lav ball i hjørnet.

82.min: Suso ut og Adam Morgan inn for Liverpool.

88.min: Sama ut og Matt McGiveron inn for Liverpool.

90+1.min: Sterling mottar et godt fremspill fra Adorjan, vender opp sin forsvarer, men avslutter svakt over da også Adam Morgan var helt fri foran mål.

Sluttrapport: Liverpool slo sterkt tilbake etter tap i første kamp mot Sporting i denne ungdomsturneringen, og var flere nummer for sterke for Molde. Nordmennene greide ikke å håndtere de rødes tekniske og hurtige spillere fremover på banen og kan takke sin keeper for at det ble med fire baklengs. Toni Silva var meget god i den timen han spilte, og det var også Raheem Sterling i perioder på motsatt ving. Den store spissen Michael NGoo skapte etter hvert også mye trøbbel for hjemmelagets forsvar. I Liverpools forsvar synes vi den hurtige venstrebacken Brad Smith hadde en meget bra kamp. Med to lag som går videre i en gruppe som også inneholder tyske Wolfsburg, er nå Liverpool for fullt med i kampen om avansement.