Moli til topps med England U16

David Moli var i påsken med å vinne den prestisjefulle Montaigu-turneringen med England U16. Spissen scoret ett av engelskmennenes åtte mål i turneringen.

England U16 gikk seirende ut av Montaigu-turneringen etter å ha beseiret vertsnasjonen Frankrike U16 5-4 på straffespark i finalen i går. Stillingen ved ordinær tid var 0-0. David Moli spilte 2. omgang.

I første gruppespillskamp vant England U16 hele 5-0 mot Uruguay U16. David Moli ble byttet inn i det 65. minutt og scoret engelskmennenes siste mål. På skjærtorsdag ble De forente arabiske emirater beseiret 3-2. Moli ble tatt av banen i det 71. minutt. Påskeaften startet Moli i det målløse oppgjøret mot Guinea, men ble tatt av banen allerede etter 20 minutter. Poenget var nok til å sikre gruppeseier og finale mot Frankrike.

David Moli ble hentet til Liverpool fra Luton Town i 2009.