Morgan og Dunn på scoringslista

England U17 varmet opp til VM med å vinne 5-4 mot Elfenbenskysten U17 i en treningskamp i Mexico City. Jack Dunn og Adam Morgan nettet hvert sitt mål.

England U17 er på treningsleir i Mexico City for forberedelser til VM, og spilte i natt (skandinavisk tid) treningskamp mot Elfenbenskysten U17 bak lukkede dører på Club America Training Complex. Oppgjøret var engelskmennenes generalprøve til mesterskapet.

England gikk opp i i en 2-0-ledelse, men Elfenbenskysten snudde og gikk til pause med 4-2. I 2.omgang sto imidlertid engelskmennene for en flott opphenting.

Manchester Citys Alex Henshall reduserte like etter sidebyttet. Deretter kombinerte Jack Dunn og Henshall fint, før de sendte Max Clayton alene gjennom med keeper. Crewe-spilleren ble lagt ned innenfor straffefeltet og den mexicanske dommeren kunne ikke annet enn å peke på straffemerket. Adam Morgan scoret sikkert fra ellevemeteren. 4-4!

Jack Dunn ble matchvinner med et flott skudd nede i venstre hjørne like før sluttsignalet. Elfenbenskystens keeper var sjanseløs.

Det engelske fotballforbundet har ikke offentliggjort lagoppstilling fra kampen, men Raheem Sterling, Brad Smith, Matty Regan og Tyrell Belford er også i Englands tropp.

England åpner U17-VM mot Rwanda i Pachuca søndag. Oppgjøret vises direkte på Eurosport fra avspark klokken 22.00 skandinavisk tid.