N'Gog neppe til Sunderland

The Times skriver at kjøpet av Connor Wickham trolig medfører at Sunderland ikke lenger er interessert i David N'Gog.

Sunderland betaler iførste omgang £8.1M for Connor Wickham, melder avisen.Journalistene George Caulkin og Tony Barrett hevder videre atLiverpool aldri la inn noe høyere bud på Ipswich-spissen etter sittførste bud på £7M.

Så sent som for to uker siden troddealle, inkludert Sunderland-formann Niall Quinn og Sunderland-managerSteve Bruce, at 18-åringen ville ende opp på Anfield, der KennyDalglish var en stor beundrer av tenåringensferdigheter.

Sunderland lovet imidlertid Ipswich å betale såmye som £12M totalt dersom diverse kriterier slår inn. Dette erbasert på faktorer som antall kamper for Sunderland, at Wickhamspiller seg inn på seniorlandslaget og at Sunderland kvalifisererseg for europacupspill.

Barrett og Caulkin skriver at det eren betydelig nedtur for Dalglish at han ikke fikk fatt i Wickham.Liverpool-manageren anså 18-åringen som et perfekt cover forspissduoen Luis Suarez og Andy Carroll. Ipswich forlangte imidlertidmer enn Liverpool var villige til å gi. Ifølge The Times aksepterteDalglish noe motvillig nederlag i denne overgangssagaen, etter å hainntatt det syn at hans klubb ikke bør betale mer enn de mener enspiller som ikke har prøvd seg på høyeste nivå ennå er verdt.