Neppe en tredje kamp i Asia

Liverpool Echo melder at det er lite sannsynlig at Liverpool FC kommer til å spille en tredje kamp i Asia under sommerens preseason-tur, etter at Anfield-klubben har takket nei til en lukrativ kamp i Australia.

PerthGlory hadde håpet å få i stand en kamp mot Liverpool i Australia,i etterkant av Premier League-klubbens kamper i Kina og Malaysia.Australierne så sitt snitt til å komme med en forespørsel etter atLiverpools kamp mot FC Seoul i Sør-Korea ble avlyst.

Liverpool Echomelder om rapporter fra Australia som forteller at Liverpool FC bletilbudt £1M for å spille på Patersons Stadium i Perth den 19.juli.Anfield-klubben takket imidlertid nei til tilbudet, fordi de ikkeønsket ytterligere reisebelastning på sine spillere.

PerthGlory skal nå ha kommet med et forbedret tilbud til Liverpool FC,men det er lite sannsynlig at Anfield-klubben gjør helomvending selvmed bedre økonomiske betingelser.

- De har sagt de ikkeønsker å komme, men vi har nå tilbudt dem en enda bedre økonomiskpakke, opplyser Glory-eier Tony Sage til Echo.

- Liverpooluttrykte bekymring over reisebelastningen. Avgjørelsen er tattutelukkende på sportslig grunnlag, så det ser ikke ut til at detblir noen kamp. Dersom de ombestemmer seg, hadde det værtfantastisk, legger Sage til.

Dersom Liverpool hadde akseptertinvitasjonen fra Perth Glory hadde de fått en meget lang reise fraMalaysia til det vestlige Australia, og en enda lengre reise hjemigjen tre dager senere.

Liverpool møter som kjent GuangdongSunray Cave i Kina den 13.juli og spiller så mot et Malaysia XI iKuala Lumpur den 16.juli.