Newcastle-keeper frykter spissduo

Andy Carroll kjemper en kamp mot klokken for å bli spilleklar mot Newcastle. Dersom han og Luis Suarez blir å finne i Liverpools startoppstilling, frykter Newcastle-keeper Tim Krul at han får en hektisk ettermiddag i morgen.

- Andy og Luis Suarez er to store spillere. Det er fantastisk å se dem sammen, uttaler Newcastle-keeper Tim Krul ifølge Liverpoolfc.tv.

- Å se Andy igjen og møte ham vil bli bra. Vi møtte hverandre med U21-landslagene denne sesongen. Suarez har vært stor i Liverpool, og var også det i Ajax. Etter at han kom til England, har han vært god umiddelbart. Det vil bli en vanskelig kamp på Anfield.

- Suarez kan score fra hvor som helst. Alle målene hans har vært ganske spesielle. Når jeg snakker med vennene mine på U21 eller i Ajax, vet de ikke hvordan han gjør det. Det ser ut som han får en dårlig berøring med vilje, men han har hurtigheten til å gå forbi folk. Han er farlig. Vi må sørge for at vi er klare for ham.

Tim Crul og Andy Carroll debuterte begge for Newcastle i en UEFA-cupkamp i 2006.
- Vi debuterte sammen i Palermo da vi var unge. Det var en en følelsesladet kveld i Italia fordi vi visste at vi spilte i en stor UEFA-cupkamp.

- Jeg sier bestandig at han tok rekorden min fordi jeg ville ha vært den yngste spilleren. Han kom inn i noen minutter og tok den fra meg!

- Vi har alltid vært gode kamerater. Vi kom opp fra juniorlaget og reservelaget sammen. Det er fint å se Andy gjøre det bra i Liverpool, men vi må sørge for at han ikke scorer mot oss.