NextGen Series: LFC - Sporting Lisboa 0-3

Liverpool tapte i kveld 3-0 for Sporting Lisboa i NextGen Series, men var ikke så underlegne som resultatet skulle tilsi. De røde var nemlig det beste laget i 2.omgang.

Liverpools lag:
Belford, Wisdom, Robinson (King 60), Sama, McGiveron, Coady, Sterling, Shelvey (Adorjan 60), Morgan (Ngoo 60), Suso, Silva.

Reserver:
Rafferty, Stephens, Roddan, Hajdu.

1.min: Liverpool setter i gang kampen. De røde spiller mot Anfield Road End i første omgang.

4.min: Sterling suser forbi sin oppasser og legger inn fra venstre. Men innlegget blir for nær mål, og portugisernes keeper, Veloso, fanger ballen enkelt.

5.min: Gjestene med et spekulativt langskudd. Over.

6.min: Ny Sporting-avslutning over. Denne gang fra kloss hold etter innlegg fra venstre.

12.min: Jack Robinson får tilsnakk for en takling midt på banen. Taklingen virket ren.

13.min: Robinson får tilsnakk på nytt, etter å ha dyttet en Sporting-spiller i ryggen etter å ha fått innkast nede ved hjørneflagget. Venstrebacken irritert etter å ha fått Sporting-spilleren oppå seg.

14.min: Coady ligger skadet midt på banen, i det et gjennomspill fra Shelvey er nær ved å finne Toni Silva på løp. Coady kommer seg på beina igjen.

18.min: Sterling med et skuddforsøk som Veloso bokser vekk. Morgan får et frispark nede ved hjørneflagget

18.min: Frisparket treffer Morgan inne i feltet, men gjestene får klarert i siste liten.

19.min: Toni Silva på raid, vinner en corner etter en avslutning fra skrått hold.Gjestene får ryddet unna innsvingeren.

20.min: Sterling får seg en skikkelig smell, og må ha behandling før han fortsetter.

21.min: Morgan får igjen frispark nede ved hjørneflagget. Shelvey slår frisparket over mål.

24.min: Wisdom med et langt gjennomspill til Morgan, men spissen er uheldig med mottaket.

24.min: Bruma på en farlig visitt i Liverpool-feltet, men McGiveron får ordnet opp.

25.min: Bruma på et nytt raid. Skyter utenfor denne gangen.

26.min: 0-1 TEIXEIRA. Vidunderlig angrep av gjestene, blir avsluttet med at Teixeira blir frispilt med et elegant hælspark, og han setter ballen behersket nede ved venstre stolperot.

28.min: Toni Silva skyter over fra skrått hold.

30.min: Sporting med et nytt godt angrep, og avslutning. Men Belford redder skuddet.

32.min: Vakkert samspill mellom Toni Silva og Suso, men ingen er inne i feltet til å ta i mot førstnevntes lave innlegg fra høyre.

33.min: Dårlig klarering av Wisdom, og Robinson må gi en corner.

33.min: Sterling får behandling av en hodeskade. Det virker som vingen har fått problemer med synet.

35.min: Belford fanger corneren.

36.min: Sterling er tilbake på banen, og setter opp en god målsjanse for Morgan. Sistnevnte setter ballen et par meter utenfor.

37.min 0-2 COELHO. Nytt strålende angrep av gjestene, som avsluttes med at et innlegg fra høyre settes i lengste hjørne.

39.min: Kjempesjanse til vertene til å redusere, når Morgan legger ballen ut i feltet til Suso, som skyter over på så å si blank goal.

41.min: Belford  må i aksjon igjen, når han er fint nede og redder et skudd fra kloss hold.

42.min: Sporting får to cornere like etter hverandre. Den siste settes over fra en posisjon på fremste stolpe.

45.min: Robinson bryster et innlegg fra venstre tilbake til Belford. Ett minutt er lagt til i første omgang.

PAUSERAPPORT:
Lettbeinte og teknisk gode portugisere har imponert på Anfield, og leder fortjent 2-0 ved pause etter at to vidunderlige angrep resulterte i scoringer med drøye ti minutters mellomrom. Liverpool hadde sjansen til å svare umiddelbart etter den siste scoringen, men Suso misbrukte en gyldig mulighet da han skjøt over fra en god posisjon mens målet stod på vidt gap foran ham. Gjestene har i store deler av kampen presset Liverpool høyt, men vertene har slett ikke vært ufarlige når de har gått i angrep.

46.min: Gjestene tar avspark.

50.min: Liverpool presser på for et reduseringsmål, men finner ingen vei gjennom et bastant Sporting-forsvar.

51.min: Sporting-corner som Liverpool omsider får klarert.

51.min: LIverpool er nær ved å lykkes med en kontring.

51.min: Sterling kommer seg til dødlinja, men finner ingen med sitt lave innlegg.

52.min: Toni Silva vinner en corner, som ender med en stor dobbeltsjanse til Liverpool. Først bommer keeper, men ingen klarer å få ballen i mål. Deretter skyter Silva i leggen på en medspiller. God retning på den ballen.

55.min: Morgan er uheldig og stopper det som ville vært et farlig gjennomspill til Suso.

56.min: Sporting gjør et bytte. Mane inn for Medeiros.

60.min: Liverpool gjør et trippelbytte. Adorjan inn for Shelvey, King inn for Robinson og Ngoo for Morgan.

61.min: Suso med en corner som blir headet unna på første stolpe.

61.min: Sterling med et raid, og han avslutter hardt fra hjørnet av 16-meteren. Keeper må gi corner. Hjørnesparket blir klarert.

63.min: Flott veggspill mellom Ngoo og Suso, men Ngoo avslutter høyt over i god posisjon inne i feltet.

64.min: Helt utrolig at Liverpool ikke reduserer, når Ngoo fosser forbi sin oppasser og legger inn foran blank kasse til Adorjan. Ungareren på bakre stolpe setter imidlertid ballen i stolperoten når alle er sikre på at han skal score!

65.min: Sterling med et skudd fra hjørnet av 16-meteren som er nær ved å gå i mål via et Sporting-bein. Corneren blir klarert.

66.min: Wisdom blir trolig feilaktig avvinket for offside, når han er alene igjennom.

66.min: Sporting kontrer, men bruker for lang tid når de er i overtall, og avslutter ukonsentrert over.

67.min: Gjestene bytter. Rosa inn for Coelho.

68.min: Teixeira får gult kort.

70.min: Liverpool med en ny farlig visitt i Sporting-feltet, men Sterlings innlegg fra høyre finner ingen. Sporting spiller med ti mann nå, da en spiller får behandling for skade på sidelinja.

72.min: Adorjan med et frispark fra distanse som lander på nettaket.

73.min: Skadede Pinto må gi seg. Simoes kommer inn.

75.min: Teixeira kommer til dødlinja og får lagt inn fra venstre. Ingen Sporting-spillere i feltet til å ta imot innlegget.

77.min: Adorjan kommer inn i feltet og skyter godt. Gjestenes keeper får såvidt en hånd på ballen, og slår til corner. En corner det ikke blir noe ut av.

78.min: Ny Liverpool-corner blir klarert av Sporting.

79.min: Wisdom får frispark på egen banehalvdel, og innbytter Simoes får tilsnakk.

80.min: Ngoo vinner en ny corner for vertene, men igjen blir den resultatløs.

81.min: Suso får gult kort, mens en av gjestenes spillere ligger nede.

86.min: 0-3 ROSA. Fantastisk skrudd skudd fra drøye 16 meter av Rosa, som treffer stanga helt oppe i krysset og går inn bak Belford.

88.min: Sterling triller ball i hatt med Esgaio, og den frustrerte portugiseren river vingen overende.

90.min: Ngoo får et frispark nede ved hjørneflagget.

95.min: Corner til gjestene, som de røde header unna.

SLUTTRAPPORT:
De 2 826 tilskuerne som var tilstede på Anfield fikk se et langt friskere Liverpool i 2.omgang, og midtveis i omgangen var det den reneste sjansekavalkaden uten at de røde klarte å få ballen i mål. Nærmest var innbytter Adorjan, da han satte ballen i stolperoten på bakre stolpe når alle var sikre på at ungareren skulle score. Når Sporting scoret sitt tredje mål på fantastisk vis helt på tampen, var det svært urettferdig med tanke på spill og sjanser etter pause. Liverpool hadde strengt tatt fortjent å vinne andreomgangen, og 3-0 til gjestene gir på ingen måte noe godt bilde av kampen, selv om gjestene sett under ett nok fortjente seieren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.