Nolan Roux på vei?

Liverpool skal være nær et kjøp av Brest sin unge angriper Nolan Roux. Rykter om overgangssum på €8 millioner. Oppdatert: Ingen bud mottatt

I følge normalt pålitelige France Football skal Liverpool være nær en overgang for angriperen Nolan Roux.

Roux er 23 år gammel, og kom til Brest fra Lens i 2009. Han er under kontrakt med klubben fra nord-vest Frankrike til 2013, men Damien Comolli skal være villig til å punge ut de €8 millionene som kreves.

Han blir omtalt som en hurtig angriper som beveger seg smart og er flink med ballen.

I 2009/10 sesongen scoret Roux 15 mål på 34 kamper da Brest rykket opp fra Ligue 2. Forrige sesong var han noe skadeplaget, men hadde 6 nettkjenninger på 28 kamper da laget holdt plassen og endte på 16. plass.

Han skal ha vært en spiller Comolli har fulgt i vår. Rapportene fra Frankrike kommer samtidig som at Sunderland stadig blir kraftigere linket til Connor Wickham, hvor det har vært stille en stund fra Liverpools side.

I går var Brest sin klubbpresident Michel Guyot ute på radiokanalen RMC og sa at Roux kunne få forlate klubben dersom han ønsket det. Han skal også være ønsket av Bordeaux, Marseille og Schalke 04.

Oppdatert: President Michel Guyot har vært i kontakt med France Football i ettermiddag og sagt at klubben ikke har mottatt bud på Nolan Roux.