Notts County håper fortsatt på Ince

Notts County håper å hente Thomas Ince tilbake etter at spilleren returnerte til Liverpool etter endt låneopphold i januar.

Thomas Ince var utlånt til Notts County fra november til januar. Mens Roy Hodgson var manager på Anfield var ikke Liverpool villige til å forlenge Ince junior sitt utlån til Notts County før vingtalentet hadde signert en ny kontrakt med Anfield-klubben. Ince junior har imidlertid avslått kontraktsforslaget han har fått, og der står saken. Notts Countys assistent-manager Alex Rae håper imidlertid på en løsning nå som Kenny Dalglish har tatt over manageransvaret.
- Vi er meget skuffet over at vi ikke fikk beholde Thomas. Men fra det jeg forstår så pågår det fortsatt samtaler, og vi håper å hente ham tilbake, uttaler Alex Rae.

- Før han kom hit hadde jeg ikke sett Thomas spille, men jeg hadde hørt mye om ham. Jeg hadde hørt at han var en lysende spiller og hadde spilt for Liverpool på deres akademi, men du vet ikke hva du kommer til å få.

- Han kom hit, og det tok kanskje et par uker før han fant seg til rette på førstelaget og i et nytt miljø, og så tok det av.

Thomas Ince scoret sitt første mål i 2-0-seieren mot MK Dons. Totalt fikk han seks ligaopptredener for League One-klubben.
- Det tok virkelig av. Han scoret et par mål og terroriserte motstanderen. Forhåpentligvis nå når lånevinduet åpnet igjen på mandag, så vil vi være ute etter å få inn spillere igjen.