Ny langtidskontrakt for Robinson

Jack Robinson har skrevet under en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det bekrefter Anfield-klubben på sine offisielle nettsider.

Venstrebacken, som fylte 18 år i september, har blitt belønnet for lovende takter i de fem førstelagskampene han har spilt så langt.

- Jeg er henrykt. Jeg skulle gå til lunsj, og så møtte jeg Damien Comolli på vei til kantinen. Han tok meg tilside, og sa at klubben ønsket å tilby meg en ny kontrakt. Jeg var ikke i tvil om at jeg skulle skrive under. Jeg ble rett og slett opprømt over at klubben kom med dette tilbudet, sier Robinson til Liverpoolfc.tv.

- Nå må jeg fortsette å jobbe hardt på trening. Jeg kan ikke lene meg tilbake fordi om jeg har fått denne kontrakten. Jeg må fortsette å forbedre meg, og vise folk hva jeg duger til, legger han til.

Robinson begynte sin Liverpool-karriere på U10-laget, og er den yngste som noensinne har spilt for førstelaget da han kom inn som innbytter mot Hull i siste serierunde i 2009/10-sesongen. De fire siste kampene han har for førstelaget, har kommet under Kenny Dalglish sin ledelse. Best huskes trolig hans glimrende spill som innbytter mot Arsenal på Emirates i april.

- Jeg var så nervøs før jeg skulle innpå i den kampen, men så kom Kenny med en liten vits og nervene forsvant. Jeg var helt i balanse da jeg gikk ut på banen. Jeg fikk brynet meg på Theo Walcott, og heldigvis spilte jeg en god kamp.

Robinson er fullt klar over at han ikke kan regne med å være førstevalg på venstrebacken med det første, etter Jose Enriques gode spill denne sesongen.

- Han har vært fantastisk i hver eneste kamp han har spilt. Jeg må lære av ham. Han er den perfekte rollemodell for meg, for han har alt en venstreback skal ha.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.