Ny langtur for Suarez og Coates

Suarez og Coates er i Uruguays tropp til VM-kvalifiseringskampen mot Chile. Agger tilbake for Danmark. King tatt ut for Australia U18 til AFC-kval i Malaysia. Crump videre i EM-kval for U17.

Etter Premier League-kampen mot Swansea 5. november er det to ukers opphold på grunn av landskamper. Luis Suarez og Sebastian Coates er tatt ut til VM-kvalifiseringskampen mot Chile i Montevideo 11. november. Fire dager senere venter privatlandskamp mot Italia i Roma.

Daniel Agger måtte stå over Danmarks EM-kvalifiseringskamper mot Kypros og Portugal i oktober på grunn av et ribbeinsbrudd. Nå er midtstopperen tilbake i Danmarks landslagstropp til privatlandskampene mot Sverige og Finland henholdsvis11. og 15. november.

Juniorlagets venstreback Tom King er tatt ut på Australias U18-landslag til kvalifiseringskamper til neste års Asiamesterskap for U19-landslag. Australierne møtte til treningsleir i Canberra allerede 26. oktober, men har nå reist videre til Malaysia der gruppe G i Asia-kvalifiseringen skal foregå. Australia møter Singapore 2. november, Macao 4. november, Indonesia 6. november og Kina 8. november. De to beste lagene i gruppen går videre til sluttspillet som spilles i november neste år.

Yalany Baio er tatt ut på Portugal U18 til en treningssamling som går av stabelen i Jamor i dag og i morgen.

EM-kvalifiseringen for U17-landslag er nærmest ferdigspilt. Skottland U17 vant sin gruppe og kan se frem til Eliterunden til våren. Skottene beseiret San Marino 3-0 og vertsnasjonen Makedonia 1-0. I den siste gruppespillskampen endte det 1-1 mot Tyrkia. Liverpool-keeper Ryan Crump voktet buret i alle tre kampene.

For Wales U17, med Liverpool-spillerne Lloyd Jones og Jordan Williams, gikk det ikke like bra. Det ble til slutt 3.plass i gruppen etter 2-3 mot Armenia, 2-0 mot Litauen og 1-6 mot vertsnasjonen Serbia. Kun de to beste lagene i gruppen går automatisk videre. Midtstopperen Lloyd Jones, som kom til Liverpool fra Plymouth i sommer, spilte samtlige minutter av de to første kampene, men ble byttet ut i det 62. minutt mot Serbia. Midtbanespilleren Jordan Williams satt på benken mot Armenia, men spilte begge de to øvrige kampene.

Liverpool hadde derimot ingen spillere på Englands U17-landslag som gikk til topps i sin EM-kvalifiseringsgruppe.