Ny medlemsrekord

Supporterklubben satte i dag ny rekord med 37.836 betalende medlemmer. Dette er «all time high» for foreningen.

Daglig leder Tore Hansen kunne i dag fortelle at Supporterklubben har satt ny medlemsrekord. Per 1. desember teller vi 37.836 medlemmer. Det er en økning på 1.558 fra samme tid i fjor.

- Det er selvsagt gledelig å sette nye rekord. Interessen har vært stor og stabil i hele høst og jeg regner med at vi runder 38.000 ved nyttårstider.

Hansen mener potensialet er mye større enn det medlemstallet er i dag.
- Vi har naturligvis et veldig sterkt og lojalt grunnfjell. Foreldre som vokste opp med Keegan, Dalglish, Rush og Barnes er flinke til å få med podene. Liverpool FC er imidlertid også en klubb med mye historikk og ikke minst sjel. Det tiltaler folk i alle aldersgrupper. De røde fra Anfield er lette å bli glad i – men det er samtidig imponerende å se den yngre generasjonen strømme til. Klubben har tross alt ikke vunnet ligaen på 20 år.

- Vi representerer for lengst et tverrsnitt av befolkningen, men målet må være minst 1 % av Norges befolkning. Det er absolutt realistisk. Denne sesongen har vi vært en målfarlig spiss fra å ligge helt i toppen. Vi har troen på det som skjer på Anfield om dagen og er optimistiske for fremtiden.  Det har skjedd mye bra de siste 12 månedene.

- Selv om mye heldigvis ser ut til å ha snudd seg for Liverpool FC var det sterkt å oppleve den støtten klubben fikk i fjor høst. Da vi sist satt en nevneverdig medlemsrekord lå klubben under nedrykksstreken! Slikt skjer bare Liverpool – og vi gleder oss til fortsettelsen. Det er mange trofaste som fortjener å se laget på toppen av tabellen i slutten av mai.

Takk for støtten dere gir Liverpool Football Club!

Hvis du vil melde deg inn i supporterklubben så klikk her. Medlemskapet koster kr 220,-
Hvis du har familiemedlemmer som du ønsker å melde inn, bruke samme skjema, men velg kr 70,- på beløpet.

YNWA!