Ny seier for Pacheco

Spania U20 tok sin andre strake seier og er allerede klar for sluttspillet i U20 VM før siste gruppespillskamp.

Daniel Pacheco startet og spilte 56 minutter for Spania da de i natt slo Ecuador 2-0 i U20 VM. Spania knuste Costa Rica 4-1 i sin første kamp, og med 2-0 i denne er de allerede videre til sluttspillet som gruppevinnere i gruppe C, før kampen mot Australia er spilt. Den spilles forøvrig på lørdag.

Spania sitt første mål kom ved mannen som erstattet Dani Pacheco, Real Madrid-spilleren Sergio Canales, etter 67 minutter. Det andre satte en annen innbytter inn, Espanyol-spissen Alvaro Vazquez.

De spanske landslagene har en ekstrem suksess om dagen, og spanjolene er nå regjerende verdensmestre og europamestre på A-lagsnivå, mens de også har vunnet U19EM og U21EM denne sommeren.

England med Michael Ngoo i troppen står forøvrig med to poeng etter to 0-0 kamper i Colombia så langt. Med seier mot Mexico sent i kveld vil de være sikret avansement, men også en tredje uavgjort kan sende dem videre dersom de har marginene på sin side.