Ny sjanse for Flanagan?

Liverpool Echo tror at John Flanagan vil få en ny sjanse fra start på høyrebacken, når Liverpool gjester Emirates Stadium søndag ettermiddag.

18 år gamle Flanagan har fått mye skryt for sin Liverpool-debut, og bidro utvilsomt sterkt til at de røde slo Manchester City 3-0 mandag kveld.

- Det var en veldig spesiell kveld for meg. Det er vanskelig å sette ord på opplevelsen. Det var bare strålende å være ute på gressmatta. Til å begynne med var jeg nervøs, siden det var en stor kamp å skulle debutere i, med over 40 000 mennesker på tribunene. Det tok ti til femten minutter før jeg fant meg til rette. Jo lenger tid det gikk, jo bedre følte jeg at jeg klarte brasene. Jeg prøvde å få mange ballberøringer og gjøre ting enkelt, forteller Flanagan til Echo.

- Jamie Carragher fortalte meg hele tiden hva jeg skulle gjøre, og han sørget for at jeg var på tå hev hele tiden. Dirk Kuyt foran meg var også til stor hjelp. Han jobber veldig hardt, og kommer alltid tilbake for å hjelpe til når vi mister ballen. Jeg er veldig godt fornøyd med kampen. Det var en flott seier for laget, og en stor prestasjon.