Nye medlemsnummer

Supporterklubben har i sommer gjennomført en større systemoppdatering av sitt medlemsregister. Alle medlemmer får dermed nytt medlemsnummer. Dette skjer i forbindelse med tilpassing til blant annet eFaktura og Avtalegiro.

Siden det første medlemsregisteret ble ordentligtilrettelagt for data på begynnelsen av 90-tallet fikk alle femsifretmedlemsnummer. Det laveste medlemsnummer har siden den gang vært 10000. Deførste medlemsnumrene som ble tildelt, etter oppstarten i 1980, eksisterer ikkelenger. Medlem nummer fire i august 1980 kan ha medlemsnummer 12345 i dag. Deter ikke knyttet ansiennitet til medlemsnummer.


For å tilrettelegge for mer moderne måter å betale og fornyemedlemskapet på, måtte vi gjøre en del omlegginger av systemene våre. Vitrenger kort fortalt større serienummer, og alle vil derfor etter omleggingenfå et medlemsnummer på seks siffer. Ikke fem som i dag. Medlemsnummer 12345blir til 112345, og så videre. Alle gamle nummer får altså et 1-tall foran seg, som da blirdet nye medlemsnummeret.

Hvis du skal logge på Min Side, og endaikke har opprettet bruker, må du derfor huske et 1-tall foran ditt gamlemedlemsnummer for at det skal fungere.

Etter systemoppdateringen, og alle avtalene med bankene ergodkjente, vil det være mulig å betale eller fornye kontingent med bare et partastetrykk i nettbanken – etter du har godkjent avtale for dette (kommerautomatisk opp). På sikt trenger vi derfor ikke sende ut så mange giroer som vigjør i dag med Kopite. Vi vil komme med ytterligere informasjon når alt er oppeog går.

Tidspunktet vi velger å gjøre dette på er naturligvis ikketilfeldig. Sesongen er over og tempoet ikke så høyt, og vi ønsker også kunnetrykke de nye medlemsnumrene på det nye medlemskortet som kommer med Kopite 22011/2012.
Omleggingen har dessverre medført litt at utsendelse av giroer til nyemedlemmer ikke har gått så raskt som normalt de 2-3 siste ukene. Vi beklagerdette. Alt går i posten til uken.