Nye rykter om toårskontrakt

Den ikke alltid like pålitelige tabloidavisen Sunday Express hevder at Kenny Dalglish har blitt tilbudt en toårskontrakt som Liverpool-manager, og at han vil få betydelige midler å rutte med på transfermarkedet i sommer.

Avisen påstår at Dalglish har bedt de amerikanske eierne om en fireårskontrakt, men skriver at Henry og Werner skal være motvillige til å strekke seg lenger enn to år. Sunday Express hevder imidlertid at amerikanerne har lovet å revurdere situasjonen om fremgangene under Dalglish fortsetter.

Tabloidavisen hevder også at Steve Clarke fikk en kontrakt på tre og et halvt år som førstelagstrener da han ble hentet til klubbne. Sunday Express påstår også at det var Damien Comolli som stod bak den ansettelsen, og ikke Kenny Dalglish.

Det hevdes videre at Dalglish ønsker en lukrativ økonomisk pakke som kompensasjon for den korte kontraktslengden, og at partene fortsatt forhandler om dette. Sunday Express hevder at kommersiell direktør Ian Ayre fungerer som mellommann mellom eierne og Dalglish, og påstår at Ayre reiste til USA for å holde samtaler med eierne i forrige uke.

Dalglish skal ha forlangt betydelige transfermidler til sommeren, og eierne skal ha gitt ham forsikringer om at de vil bruke penger i minst like stor skala som i januarvindet. Comolli skal allerede ha flere store navn på blokka, ifølge tabloidavisen.

I artikkelen påstås det at eierne er meget godt fornøyd med fremgangen under Dalglish. Selv om skotten håpet å bli tilbudt en fireårskontrakt, skal han være beredt til å skrive under en toårskontrakt så lenge han får en skikkelig kompensasjon for dette, samtidig som han får betydelige midler å rutte med på transfermarkedet.