Offisielt: Konchesky solgt til Leicester

Liverpool FC opplyser at Paul Konchesky er solgt til Leicester. 30-åringen slutter seg nå til Midlands-klubben for sesongforberedelser. Oppdatert.

Liverpool bekrefter at Paul Konchesky nå er Leicester-spiller.

- Liverpool har i dag sluttført en avtale om å selge Paul Konchesky til Leicester City. 30-åringen, som spilte 18 kamper for de røde, vil nå slutte seg til Championship-klubben for pre-season, opplyser Liverpool FC på sin egen nettside.

Liverpool oppgir ingen overgangssum, men både Daily Telegraph og The Guardian antok i går at Leicester må ut med £1,5M for venstrebacken. Spilleren kom til Liverpool fra Fulham i fjor sommer for antatt £3,5M pluss Alexander Kacaniklic og Lauri Dalla Valle (totalt £5M).

Ifølge Leicester Citys offisielle nettsted har 30-åringen bestått legetesten og undertegnet en treårskontrakt med Midlands-klubben.
- Paul har vært Premier League-spiller i mange år, så han er en stor signering for oss. Han ønsket å kommer til Leicester City. Det betyr mye at en etablert fotballspiller fra øverste divisjon ønsker å bli en del av det vi bygger her. Jeg kjenner Paul veldig godt som spiller og person. Han vil bli en tilvekst av topp klasse for troppen vår, uttaler Leicester-manager Sven Göran Eriksson til lcfc.co.uk.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken