Offisielt: Poulsen klar for Evian

Liverpool og Evian TG FC bekrefter at Christian Poulsens overgang nå er sluttført. Ifølge LFC TV er det snakk om en permanent avtale.

Christian Poulsen ble på en pressekonferanse tidligere i dag presentert som Evian-spiller. Et bilde av ham kan ses her. Midtbanespilleren har fått en ettårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben.

Liverpool FC har lagt ut følgende melding på Liverpoolfc.tv:

"Liverpool har i dag bekreftet at Christian Poulsen har fullført sin overgang til Evian Thonon Gaillard."

" Den danske midtbanespilleren flytter til den franske klubben etter å ha spilt 21 kamper på litt over et år på Anfield."

"Alle i Liverpool Football Club vil ønske Christian alt det beste videre i karrieren."

Om avtalen er et lån eller om Evian har kjøpt Poulsen fri, er ikke bekreftet. Uttalelsen fra Liverpool antyder at det er en permanent overgang. Ifølge Evian virker det å være en låneavtale.
" Det er offisielt. Patrick Trotignon, president i SASP, og sportsdirektør Pascal Dupraz presenterte onsdag ettermiddag sin seneste nyervervelse på treningssenteret. Christian Poulsen ble leid inn for en sesong fra Liverpool."

Evian-president Patrick Trotignon svarer også på spørsmål om hvem som betaler spillerens lønn. 
- Christian kommer gratis fra Liverpool og har knyttet seg til oss i én sesong. Vi håper å forlenge ved utgangen av året, sier Trotignon til etgfc.com.

Nettstedet TalkSPORT hevder at Evian derimot har betalt £750000 for spillerens tjenester.

Oppdatert: Ifølge LFC TV er det snakk om en permanent overgang.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken