Øker billettprisene

Liverpool FC har i dag offentliggjort billettprisene for 2011/12. Kampbillettene stiger med £1 eller £2, mens sesongkort blir i gjennomsnitt 4 prosent dyrere.

Kampbillettene i kategori A og C går opp med £1 på The Kop og £2 på andre tribuneseksjoner. I kategori B stiger billettprisene med £2 over hele stadion.

Den dyreste billetten på Anfield til en Premier League-kamp vil nå koste £48 i kategori A ( for eksempel på Centenary Stand mot Manchester United), mens den billigste billetten vil være £39 for billett i kategori C (for eksempel på The Kop mot West Bromwich).

Main Stand, Centenary Stand, Paddock Enclosure og Anfield Road
Kategori A: £48
Kategori B: £44
Kategori C: £42

The Kop
Kategori A: £45
Kategori B: £42
Kategori C: £39

Etter tilbakemelding fra supporterne har klubben redusert alle barnebillettene med opptil £8M. Alle barnebillettene til en Premier League-kamp på Anfield vil nå koste £15 uavhengig av kategori. Klubben ønsker på denne måten å oppmuntre neste generasjons supportere til å se kamp på Anfield.

SESONGBILLETTER
Sesongbillettene øker med 4 prosent i gjennomsnitt. Økningen kommer i tillegg til momsen som den britiske regjerningen inførte i januar 2011. Den billigste sesongbilletten vil nå koste £725 på The Kop hvis man kjøper online. Den dyreste sesongbilletten vil være £802 på Centenary Stand og Main Stand ved kjøp i billettluken på Anfield eller via telefon.

IAN AYRE BEGRUNNER
Administrerende direktør Ian Ayre har følgende kommentar til de nye billettprisene.
- Vi har foretatt et reflektert syn på disse prisene, tatt hensyn til den økonomiske tilstanden, vår evne til å konkurrere i fotballmarkedet og våre ambisjoner for 2011/12-sesongen. Liverpool FC står overfor økt inflasjonsnivå, noe som vil øke kostnadene på varer og tjenester for klubben, akkurat som i enhver annen bedrift. CPI-inflasjonen er for tiden på 4,5%, og når vi tar det i betraktning, har vi bare tatt sikte på å øke billettprisene nær det nivået.

- Når det gjelder sesongbillettene, har vi også justert i forhold til momsen som regjeringen innførte i januar 2011, noe som er en økning på 2,5 prosent siden sist vi solgte sesongbilletter i 2010.

- Vi antar at denne økningen representerer det mest rettferdige nivået  vi kunne tilby, samtidig som vi sørger for å opprettholde en betydelig redusert gjeldssituasjon og våre ambisjoner om å forbedre spillerstallen. Vi tror dette vil gjøre at vi blir konkurransedyktige og opprettholder vår evne til å utfordre våre hovedkonkurrenter. Mange av dem har betydelige høyere tilskuerkapasitet på dette tidspunktet.

Liverpool FC vil for første gang også tilby supporterne en rekke finansielle alternativer ved kjøp av sesongkort. Detaljer kommer etter hvert.

Ytterligere billettinformasjon finnes på Liverpoolfc.tv
Barclays Premier League Ticket Prices for Season 2011/12
Season Ticket Prices