Ønsker å bli utover kontraktens varighet

Suarez vil bli lenger i Liverpool enn de fem årene han har igjen av kontrakten. Ønsker å gi tilbake for den tilliten Dalglish har gitt ham. Spissen tror at samarbeidet med Carroll bare vil bli bedre.

Luis Suarez ble hentet fra Ajax i januar, men før overgangen ble et faktum ytret han ønske om å spille for Barcelona. Spissen slo til umiddelbart på Anfield, og nå ser han for seg en lang klubbkarriere i Liverpool.
- Jeg har akkurat begynt på en fase i min karriere som jeg alltid har drømt om og noe jeg ønsket å gjøre, og det er å spille for Liverpool, sier Luis Suarez til Daily Mirror.

- Jeg har fem år igjen av min kontrakt, og jeg tenker lenger enn det. Jeg tenker allerede på å bli værende i mange flere år i Liverpool. Det er en klubb jeg liker. Jeg føler meget bra over å være her, å være i byen. Jeg føler meg meget tilfreds. Det ville bli vanskelig å finne stemningen, sulten etter suksess og ære som finnes i denne klubben i et annet lag.

Luis Suarez og Andy Carroll har ikke spilt så ofte sammen på topp for Liverpool. Carroll slet stort sett hele vårsesongen med skadeproblemer, og har ennå ikke funnet tilbake til storformen. Suarez har imidlertid tro på at duoen kan utvikle et godt samarbeid.
- Å spille ved siden av en spiller som Andy, med hans kvaliteter, som er stor, dyktig og som kan ta ned ballen så bra, gjør det lett for en spiss å spille med ham.

- Det som skjedde var at Andy var uheldig med å være skadet i flere kamper. Da han kom tilbake fra den skaden, pådro han seg en ny skade. Det var vanskelig for ham å komme tilbake på laget fordi da Andy var tilbake, spilte laget bra og manageren visste ikke hvem han kunne vrake.

- Nå har han trent, og etter en god pre-season sammen med lagkameratene og flere treningsøkter sammen vil han bli enda bedre. Vi kommer til å få en bedre forståelse av hverandre, og det kan bare være til det gode for laget.

Luis Suarez ønsker å betale tilbake for tilliten Kenny Dalglish har gitt ham.
- Det er sant at det ikke er mange samtaler med Kenny på grunn av språkbarrieren, noe som gjør det vanskelig for meg. Men han er den som har gitt meg tillit. Han var den som hadde tillit til meg. Han var den som sa: «Jeg ønsker Suarez». Den slags tro er noe du ønsker å betale tilbake når du spiller. Når en trener gir deg tillit, kan du gi ditt beste tilbake. Hvis du ikke har tro på manageren din, er det veldig vanskelig å spille bra. Jeg synes Kenny har stor tillit til meg.

Suarez ønsker svært gjerne å vinne Premier League, men han tror at en plass i Champions League er en mer naturlig målsetting.
- Jeg ønsker ikke å bagatellisere betydningen av Europa League, og jeg mener Liverpool bør spille i Europa. Men jeg synes det å ikke spille i Europa League i år vil være litt bra for oss. Vi kan fokusere skikkelig på Premier League og komme så høyt på tabellen som mulig.

- Vi drømmer om å bli Premier League-mester, men vi vet det blir meget vanskelig å vinne ligaen. Den er meget konkurransedyktig. Mange lag ønsker å bli mester. Men jeg synes vi har en kvalitetstropp. Vi stoler på manageren og våre lagkamerater. Vi har tro på egne ferdigheter. Liverpool kan ha målsetting om å ende på en Champions League-plass. Og den drømmen finnes bestandig, den lille drømmen om faktisk å vinne Premier League.