Ønsker Kyrgiakos lykke til

Sotirios Kyrgiakos gikk i går til Wolfsburg i tysk Bundesliga. Manageren ønsker den store grekeren lykke til i sin nye klubb.

Grekeren signerte i går kveld en to-årskontrakt med Wolfsburg, etter å ha trent med den tyske Bundesliga-klubben. Soto som kom til Liverpool sommeren 2009 spilte 49 kamper for de røde, men var ikke med i troppen til sesongens to første ligakamper. Manager Kenny Dalglish ønsker 32-åringen lykke til videre.

- Det er fantastisk for Soto, og forlenger fotballkarrieren hans. Han var en bra mann å ha i klubben, og har tjent oss bra, sier Kenny til Liverpoolfc.tv.

- Vi ønsker han lykke til, og håper at han kommer tilbake for å hente fotballskoene sine eller noe slik at han kan si farvel. Han var en populær kar her, og jeg ønsker han alt det beste i Wolfsburg.

Etter at Liverpool har solgt Daniel Ayala og Sotirios Kyrgiakos sitter man igjen med Martin Skrtel, Daniel Agger og Jamie Carragher som alternativer på stopperplass. Derfor er det trolig at man nå vil hente inn en ekstra spiller i den posisjonen før overgangsvinduet stenger neste onsdag. Sterkest linket er Luis Suarez sin landsmann Sebastian Coates.