Oxlade-Chamberlain høyaktuell

Velinformerte Andy Hunter i seriøse The Guardian melder at Liverpool forbereder et bud på £10M for Southamptons tenåringstalent Alex Oxlade-Chamberlain.

Den 17 år gamle offensive midtbanespilleren er en svært ettertraktet kar på de britiske øyer om dagen, selv om han kun har startet 16 kamper for sydkystklubben. I tillegg har han fått 10 innhopp fra innbytterbenken.

Av mange i Southampton blir han ansett som et større talent enn Theo Walcott på samme alder. Oxlade-Chamberlain er sønn av den tidligere engelske landslagsspilleren Mark Chamberlain.

Arsenal skal ifølge The Guardian være Liverpools hovedrivaler i kampen om 17-åringens signatur.

Oxlade-Chamberlain har gjort sju mål denne sesongen, trass i det lave antallet startede kamper. Han er den nest yngste spilleren som har spilt for Southamptons førstelag. Kun Walcott var yngre da han debuterte.

The Guardian understreker at Liverpool fortsatt ikke har lagt inn noe bud på den spennende midtbanespilleren. Avisen hevder imidlertid at Fenway Sports Group er villige til å betale de £10M som Southampton forlanger for tenåringssensasjonen, etter å ha rådført seg med Damien Comolli. FSG ønsker som kjent å investere i unge talenter, og et kjøp av Oxlade-Chamberlain vil ses på som et bevis på at eierne mener alvor.

Liverpools speidere skal anse Oxlade-Chamberlain som et av de største talentene på de britiske øyer. Liverpool Echo melder at Damien Comolli var på plass på Boundary Park i går kveld, for å følge Oxlade-Chamberlain i Southamptons bortekamp mot Oldham. 17-åringen gjorde det første målet da Southampton vant hele 6-0.