Pacheco henrykt over mottagelsen

Utlånte Dani Pacheco takker Norwich-fansen for stående ovasjoner i hans debut mot Scunthorpe lørdag. Kommenterer ikke fremtiden. Akkurat nå er fokus kun på låneoppholdet i Norwich.

Dani Pacheco var involvert i “Kanarifuglenes” to første scoringer i 6-0-seieren mot Scunthorpe, og imponerte stort før han ble tatt av banen i det 70. minutt.
- Jeg trivdes virkelig. Da jeg kom hit på tirsdag i forrige uke etter landskampene, tror jeg alle forventet at jeg ville være sulten. Alle i klubben har hjulpet meg med å finne meg til rette her og på treningsfeltet, ting som hotell etc, sier Dani Pacheco til Canarias Player.

- Jeg må takke alle sammen. Jeg setter pris på mottagelsen de har gitt meg. Etter at jeg kom hit første dagen, har de forsøkt å holde kontakt med meg og prøvd å gjøre alt lett for meg.

Og om de stående ovasjonene hadde Pacheco følgende kommentar.
- Det var fantastisk. I lang tid har jeg ikke spilt mange kamper for Liverpool, men å komme hit i den første kampen og se hvordan fansen reagerer og hvordan de setter pris på spillet mitt, så tror jeg at jeg må takke dem også.

- Jeg var meget fornøyd. Min familie kom for å se kampen. Jeg synes det var en briljant seier for klubben. Det var flott å score seks mål. Personlig er jeg også fornøyd. Jeg synes jeg gjorde det bra, manageren fortalte meg det etter kampen. Jeg håper jeg kan fortsette å gjøre jobben og forsøke å hjelpe laget.

Pacheco ønsker ikke å kommentere fremtiden annet enn at han nå skal konsentrere seg helt om låneoppholdet i Norwich.
- Vel, jeg tror jeg må bare tenke på her og Norwich. Jeg må gjøre mitt beste for å hjelpe laget til opprykk til Premier League, og så får vi se.

- Jeg er meget lykkelig her. Jeg er bare inne i den første uken. Alt jeg ønsker er å fortsette å spille for Norwich. Så får vi se hva som skjer.

- Jeg kom med engang og manageren ga meg muligheten. Jeg må gi ham noe tilbake for tilliten han har gitt meg, så jeg skal forsøke det.

Han er også glad for at Kenny Dalglish ga ham muligheten til å gå på lån. I Norwich fikk han tillit umiddelbart fra start av manager Paul Lambert.
- Han (Dalglish) er den første manageren som ga meg tillatelse til overgangen i tillegg til Paul, og jeg setter pris på at han lot meg komme hit og spille fotball.

- Det er briljant. Han (Paul Lambert) har tatt seg av meg, sørget for at jeg trives her. Jeg forstår måten han ønsker at jeg skal spille på og måten laget trenger meg, og det er hva jeg forsøker å gjøre.