Pacheco på plass i Colombia

Dani Pacheco er nå i Colombia med Spania U20. U20-VM begynner 29. juli. 16-årige Ryan McLaughlin tatt ut på Nord-Irland U20. Chamberlain og Cooper på prøvespill.

Dani Pacheco sluttet seg til Spania U20 like etter at Liverpools førstelagstropp returnerte fra Asia. Den offensive midtbanespilleren skal delta i U20-VM i Colombia, og Spania er på plass i Manizales hvor de skal fortsette forberedelsene og spille alle sine gruppespillskamper. I gruppe C venter Costa Rica 31. juli, Ecuador 3. august og Australia 6. august.

McLaughlin for Nord-Irland U20
Ryan McLaughlin sluttet seg til Liverpool fra Glenavon på vårparten. 16-åringen har nå blitt tatt ut i Nord-Irlands U20-tropp til Milk Cup på hjemmebane. Turneringen er åpen for spillere født etter 1.1.1992. Backen er den eneste i Nord-Irlands tropp som er født i 1994. Resten av spillerne er 1992- og 1993-modeller. Nord-Irland spiller mot Danmark  i Coleraine 25. juli og Georgia i Ballymena 27. juli. To dager senere venter plasseringskamp.

Chamberlain og Cooper på prøvespill
Deale Chamberlain og Alex Cooper ble frigitt av Liverpool i sommer. Begge er på utkikk etter ny klubb. Chamberlain har den seneste tiden prøvespilt for Darlington, mens Alex Cooper har vist seg frem hos Neil Mellors Preston.