Pacheco scoret i opprykksfesten

Siste serierunde i The Championship er nettopp avsluttet. Daniel Pacheco scoret i Norwich sin opprykksfest. Ellers ingen god dag for røde utlånsspillere.

Daniel Pacheco entret banen etter 57 minutter på stillingen 1-1 i allerede Premier League-klare Norwich sin hjemmekamp mot Coventry. Spanjolen brukte bare fem minutter på å finne veien til nettmaskene og gi hjemmelaget føringen 2-1. Han satte ballen i venstre hjørne med høyre bein fra fem meters hold. Sluttresultatet ble 2-2, ettersom gjestene utlignet bare to minutter senere. I det 67. minutt traff for øvrig Pacheco tverrliggeren med et høyrebeinsskudd på et frispark, og på overtid fikk han nok et godt høyrebeinsskudd blokkert.

David Amoo fikk en sjelden start for Hull, men «tigrene» kom tidlig under 2-0 borte mot Bristol City, og Amoo ble byttet ut i pausen. Bristol City vant til slutt 3-0.

Brad Jones var henvist til innbytterbenken da Derby tapte 2-1 borte mot Reading. Daniel Ayala spilte hele kampen, og laget straffespark på overtid i første omgang på stillingen 1-1, da han felte Michail Antonio. Ian Harte misbrukte imidlertid straffesparket, da han satte ballen i stolpen.