Paciencia håper å skrive historie

Braga-manager Domingos Paciencia håper å skrive historie for sin klubb, ved å forsvare 1-0 ledelsen som portugiserne har fra hjemmekampen. Han er stolt over prestasjonen i det første oppgjøret.

- De fleste managere har sagt det samme etter å ha møtt oss på vår bane. Benfica, Porto og Sporting er de eneste som har spilt bra mot oss der. De andre har ikke spilt særlig bra, uttalte Paciencia på sin pressekonferanse foran returkampen på Anfield i morgen kveld.

- Vi er klar over at dette blir en annerledes kamp enn den første. Vi vet at Liverpool er et godt lag, men de må score to mål for å gå videre. Vi har stor respekt for dem, men vi tok en viktig seier i den første kampen, når vi ikke slapp inn mål på hjemmebane, la han til.

- Vi prøver alltid å score mål, uansett om det er på hjemme- eller bortebane, og det vil være målet vårt i morgen også. Den beste måten å gå til kampen på, er å være klar over våre muligheter og sjanser. Går vi videre vil vi skrive historie for Braga.

Forrige gang Braga besøkte England tapte de 6-0 for Arsenal på Emirates, i gruppespillet i Champions League i september.

- Vi vet det ikke var noen god opplevelse for spillerne. Uansett om vi vinner eller taper, så hviler ansvaret hos meg. Det er jeg som har tatt ut laget. Vi hadde kanskje ikke den beste taktikken forrige gang vi var her.

For Braga er kaptein Vandinho tilbake etter skade. Han gleder seg nå til å spille på Anfield.

- Laget har spilt bra i mitt fravær. Nå er jeg her for å hjelpe dem å spille opp mot sitt beste. Anfield er en spesiell plass å spille fotball. Det vil bli en god stemning på kampen. Alle spillere ville elske å være i vår posisjon, men vi må prestere opp mot vårt beste, for Liverpool er et veldig godt lag, sa brasilianeren på pressekonferansen.

- Dette er en veldig viktig kamp for oss. Vi må være fokuserte for å gå videre, la han til.