Parry og Houllier skal hjelpe Saudi-Arabia

Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier og Anfield-klubbens tidligere daglige leder Rick Parry har blitt hyret inn til å utvikle fotballens infrastruktur i Saudi-Arabia.

Duoenskal jobbe for Threshold Sports, et London-firma som har spesialisertseg på konsulenttjenester innen sportsindustrien. Oppgaven er åutarbeide en strategiplan for alle aspekter av fotballen iSaudi-Arabia for en tiårsperiode. Hovedfokus vil være å utviklespillet på grasrotnivå, i tillegg til å forbedre både ligaen ogprestasjonene til landslaget.

- Fotball er svært viktig iSaudi-Arabia, og mange unge menn i landet drømmer om å bliprofesjonelle spillere. Entusiasmen for spillet har økt etter at detblir klart at VM går av stabelen i denne regionen i 2022, sier RickParry i en kommentar til SportsPro Media.

- Det finnes ingenenkle eller kjappe løsninger. Vi legger en strategi som innebæreren tiårsplan, og man vil først høste fruktene av arbeidet i kommende generasjoner av spillere, legger han til.

Prosjektetinnebærer altså at Gerard Houllier returnerer til arbeidslivetigjen, ikke lenge etter at han forlot posisjonen som AstonVilla-manager på grunn av sviktende helse.