Paul har tro på sin far

Kenny Dalglish sin sønn, Paul, tilbakeviser påstander om at faren ikke har fulgt nok med i moderne fotball. Kenny har den beste vinnerprosenten av Liverpools managere.

- Jeg vil si at formnivået og tempoet i spillet har forandret seg, men prinsippene er de samme. Dere snakker ikke om en vanlig person når dere prater om min far. Dette er mannen som har den beste vinnerprosenten av alle Liverpools managere, sier Paul Dalglish til talkSPORT.

- Han har alltid klart å få det beste ut av de beste spillerne. Folk sier kanskje at han er utdatert, men Liverpool går ut og bruker en formue for få det beste spillerutviklingsteamet på akademiet sitt, og min far har jobbet med dem hver dag i feltet.

- Han har ikke vært hovedtrener, men han har arbeidet med fotball, jobbet med noen av de mest moderne ideene som du kan ha. Hvis karene på Liverpools akademi vet nok til å få frem spillere som Messi, Xavi og Iniesta, så tror jeg du kan lære noe av dem og være oppdatert.

Paul Dalglish tilbakeviser at Kenny har ventet på muligheten for å bli manager på Anfield igjen.
- Jeg tror ikke han hele tiden har ønsket å få et nytt forsøk. Han var veldig fornøyd med livet sitt på akademiet og være ambassadør for klubben, men straks han ble tilbudt muligheten til å lede den klubben som etter hans mening er den største i verden, kunne han ikke si nei.

- Han har alltid uttalt seg og vært konsekvent om at han ønsker å hjelpe klubben på enhver måte han kan. Hvis eierne vil ha ham som manager, så er det han vil gjøre.

- Å være manager for klubben han elsker er for ham den største ære noen noensinne kunne gi ham.