Pepe blir på Anfield

Pepe Reina sier at han nå ser fram til neste sesong med Liverpool. Keeperen innrømmer at han rundt nyttårstider var i tvil om han kom til å bli værende i klubben.

- Jeg ser fram til neste sesong, sier Reina til Liverpools hjemmeside. – Vi har fått noen utmerkede nyheter når det gjelder kontrakten til Kenny, den til Steve Clarke og hele den tekniske staben. Vi er på rett vei og vi er optimistiske.

- Jeg har alltid sett en fremtid med Liverpool. Det er klart at det var noe tvil tilbake i desember og januar da vi ikke var i nærheten av hvor vi er nå.

- Ved å legge opp til de rette grep og utføre dem, kan vi alle se hvilken forskjell det er fra da til nå. Derfor ser vi nå optimistisk mot fremtiden.

- Jeg hadde behandling og så det på fjernsyn, sier keeperen om når han fikk vite at Dalglish fortsetter som manager permanent. - Jeg er virkelig glad for det og det er også de andre gutta.

- Vi har alle et smil om munnen og forhåpentligvis vil det være slik i lang tid. Det er samtidig klart at vi må forholde oss rolig da vi vet hvor hardt det er å kjempe mot de andre store lagene.

- En femteplass er ikke noe som er Liverpool verdig. Vi sikter høyere og forhåpentligvis kan vi gjøre det bedre til neste sesong. Først må vi imidlertid fullføre jobben på søndag. Ved å vinne vil vi være sikre på å bli nummer fem og det er nå vårt mål, å slå Tottenham og sørge for at vi er med i Europa neste sesong.