Perlescoring av Sterling

Raheem Sterling nettet et nydelig mål da England åpnet med 2-0-seier mot Rwanda i U17-VM. Matty Regan byttet inn for en lårskadet Brad Smith. Adam Morgan fikk et innhopp på slutten.

Raheem Sterling og venstreback Brad Smith var de to eneste av Liverpools seks spillere i Englands U17-tropp som startet mot Rwanda i den første gruppespillskampen i VM i Mexico.

Sterling kunne ha gitt England ledelsen allerede før ti minutter var gått, men de to avslutningene gikk henholdsvis i stolpen og nettveggen. Kantspilleren var en konstant trussel på venstresiden med sin fart, teknikk, og gode avleveringer. En del av engelskmennenes angrepsoppbygging ble basert på å spille i bakrommet på den lynraske vingen.

Stillingen til pause var 0-0, men England hadde skapt langt flest sjanser. Dessuten ble de kanskje snytt for et straffespark. I det 67. minutt skjøt Rwanda knallhardt i tverrliggeren, men England gikk rett opp og kontret inn 1-0 ved Evertons Hallam Hope. Like etterpå fikk Brad Smith seg en skikkelig smell i venstre lår. Etter et par minutters behandling ble det klart at venstrebacken ikke kunne fortsette. Han ble erstattet med lagkamerat Matty Regan i det 73. minutt.

Adam Morgan kom inn for målscorer Hallam Hope fem minutter før slutt. Minuttet senere fastsatte Raheem Sterling sluttresultatet til 2-0. Han skjøt fra par og tyve meter og ballen seilte inn i det bortre krysset. En perlescoring!

Tyrell Belford og Jack Dunn ble sittende på benken hele kampen.

Neste gruppespillskamp for England er mot Canada klokken 01.00 på torsdag.