Planlegger akademi i India

Med de tidligere legendene Steve McMahon og Ian Rush involvert, ligger det an til at Liverpool FC starter et eget ungdomsakademi i New Delhi. Chamberlain vurderer militæret.

Nytt akademi
-
Jeg har sett fanatisk støtte fra fans i India og de ga meg tanken, sier Steve McMahon til “The Times of India”. Liverpools tidligere midtbanekriger arbeider i Østen og er sentral i planene om at de røde skal starte sitt eget akademi i hovedstaden i India.

- Jeg kontaktet Liverpool FC og de ble veldig engasjert. Vi er alle veldig oppglødde over dette prosjektet, fortsetter McMahon.

- Jeg har forstått fra de tilbakemeldingene jeg har mottatt at fotball er veldig populært i Inda. Dette er et første skritt og vi har planer om å dekke andre deler av Asia. Først fokuserer vi imidlertid på Dehli og Inda.

Ambassadør i LFC, Ian Rush, ventes å bli knyttet til dette prosjektet.


Keeper vurderer å legge hanskene på hylla
19-år gamle Deale Chamberlain ble i sommer frigitt av Liverpool. Sisteskansen har spilt for England U17 og var en del av laget til Liverpool som spilte juniorfinale mot Arsenal i 2009. Nå vurderer han en karriere i militæret.

- Det var skuffende å forlate slik en flott klubb som Liverpool og jeg følte at jeg hadde fortjent minst et år til der, men slik ble det ikke, siteres Chamberlain på av skysports.com.

- Det å få en ny klubb vil helt klart bli veldig vanskelig da det er mange gode keepere der ute som også er ute etter en arbeidsgiver.

- Jeg har snakket med min agent og fortalt ham at dersom jeg ikke kan finne en ny klubb da vil jeg begynte i hæren og tjene mitt land.