Planlegger bud på Henderson

Ifølge The Times har Liverpool til hensikt å legge inn et bud i størrelsesorden på £13M for Jordan Henderson hos Sunderland. Avisen tror Ashley Young kan bli vanskelig å få tak i for de røde.

Journalistene James Ducker og Tony Barrett tror at Kenny Dalglish, etter anbefaling fra Damien Comolli, vil prøve å sikre seg den 20-årige midtbanespilleren Jordan Henderson. Ifølge en artikkel i torsdagens The Times mener man at Liverpool nå er favoritt til å sikre seg Henderson, til tross for interesse også fra begge storklubbene i Manchester.

Man tror at Sunderland vil verdsette spilleren som debuterte på seniorlandslaget til England sist november, for øvrig sentralt på midtbanen sammen med Steven Gerrard, til nærmere £20M. Manager Steve Bruce har imidlertid antydet at det kan bli vanskelig å holde på talentet som kan minne om en unge Stevie G i spillestilen: - Det fine med Jordan er at hans far og gutten selv er beina nok på bakken til å forstå at det verste som kan hende ham er at han forsvinner og kommer til en klubben for han ikke får spille på 18 måneder og må sitte på benken.

Det har blitt spekulert på Twitter at Liverpool både har lagt inn bud, og også fått dette akseptert, men kilder som The Times har i Sunderland skal ha antydet at det ikke er tilfellet. Jordan Henderson er for tiden med England U21, som forbereder seg til sommerens EM i Danmark.

Avisen tror ellers at Liverpool vil få det vanskelig med å sikre seg Ashley Young, i kamp med Manchester United. Da kan mulighetene være større i forhold til Stewart Downing. Samtidig er situasjonen i Aston Villa blitt mer uklar etter at Gerard Houllier har forlatt klubben og man for tiden er uten en manager.