Poulsen glad for klubbskiftet

Christian Poulsen har skrevet under en ettårskontrakt med Evian. Den franske Ligue 1-klubben tilbydde en lengre kontrakt, men midtbanespilleren ønsker å se an situasjonen før han binder seg ytterligere.

- Det er en lettelse at jeg nå har fått det hele på plass. Det er noe jeg gleder meg til fordi det er noe helt annet enn hva jeg har prøvd tidligere. Det virker som et spennende prosjekt, og det er klubb som hele tiden bygger ovenfra, sier Christian Poulsen til tipsbladet.dk.

De seneste fire årene har Evian rykket opp tre ganger, og Zinedine Zidane er blant klubbens eiere. Som nyopprykket klubb er det ingen storklubb midtbanespilleren nå har kommet til.
- De andre gangene jeg har skiftet klubb, har det handlet om å ta et skritt opp. Denne gang har det handlet om noe litt annet. Det er en meget sympatisk klubb med mange plusser. Gode omgivelser og naturligvis et godt lag.

Det har vært litt uklart om overgangen var et lån eller permanent, men LFC TV har senere opplyst at det dreier seg om et permanent klubbskifte. Poulsen har signert en kontrakt med ett års varighet.
- Klubben snakket om to eller tre år, men jeg ville nøye med ett. Jeg vil gjerne ha muligheten for å se det hele lidt an. Men hvis det går bra, forlenger vi naturligvis samarbeidet.

Poulsen tror det blir enklere med spilletid i Evian enn i Liverpool.
- Man kan aldri være sikker på spilletid. Evians lag er meget bra, men mulighetene er bestemt gode.